Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.946 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Aralık 2020 #31 dafry dedi: Belki adam profil resmine anime karakteri gifi yapmak istiyor. Parası olan adam alır. Mesela benim Discord Nitro'ya verecek 10$'ım olsaydı alırdım. @Ciusance Bende aynısını yapıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... 10 doları olan alsın kimse karışamaz. Benim 10 dolarım olsa buna para vereceğime 39 tane Canga alırdım.
dafry dedi: Belki adam profil resmine anime karakteri gifi yapmak istiyor. Parası olan adam alır. Mesela benim Discord Nitro'ya verecek 10$'ım olsaydı alırdım. @Ciusance Bende aynısını yapıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... 10 doları olan alsın kimse karışamaz. Benim 10 dolarım olsa buna para vereceğime 39 tane Canga alırdım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 4 Aralık 2020 #32 dafry dedi: Belki adam profil resmine anime karakteri gifi yapmak istiyor. Parası olan adam alır. Mesela benim Discord Nitro'ya verecek 10$'ım olsaydı alırdım. @Ciusance Bende aynısını yapıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Amerika'da da yaşasam $10 vermem, vaat ettikleri özellikler için 10 birim bile fazla ki Türkiye'de bu fiyatı 8 ile çarpıyoruz.
dafry dedi: Belki adam profil resmine anime karakteri gifi yapmak istiyor. Parası olan adam alır. Mesela benim Discord Nitro'ya verecek 10$'ım olsaydı alırdım. @Ciusance Bende aynısını yapıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Amerika'da da yaşasam $10 vermem, vaat ettikleri özellikler için 10 birim bile fazla ki Türkiye'de bu fiyatı 8 ile çarpıyoruz.