Merhabalar; Discord neden bizim bedava Nitro almamıza izin vermiyor? Ben bu olayı çok saçma buluyorum. Elbette mantıklı bir nedeni vardır ama ben bulamadım.
Sizce neden böyle yaptılar?
Önceden Nitro aldıysan neden versin? Benimde şuan devam eden Nitro'm var ama şimdiye kadar hiç Nitro'su olmayan arkadaşlar için mutluyum. Eğer Nitro'nuz şuana kadar olmadıysa sistemde yoğunluk vardır.
Merhabalar; Discord neden bizim bedava Nitro almamıza izin vermiyor? Ben bu olayı çok saçma buluyorum. Elbette mantıklı bir nedeni vardır ama ben bulamadım.
sizce neden böyle yaptılar?
Bir programın var gün geçtikçe geliştiriyorsun bir sürü serverin var ve binlerce kişi kullanıyor ve bu işten gelir sağlayamıyorsun e o zaman neden yapıyorsun?
sizce neden böyle yaptılar?
Uygulamanın bütün özelliklerinden bedava faydalanabiliyorsun, adam elbet ki gelir sağlayabilmek için sana parayla bir şeyler satacak. Karşılığındada ücret ödemeyen kullanıcılardan nispeten üstün kılacak.