Discord Nitro neden kullanılmıyor?

AresSenseii

Hectopat
Merhabalar; Discord neden bizim bedava Nitro almamıza izin vermiyor? Ben bu olayı çok saçma buluyorum. Elbette mantıklı bir nedeni vardır ama ben bulamadım.
Sizce neden böyle yaptılar?

Şimdiden teşekkürler.

Forumda açılan en saçma konulardan (bence).

Discord neden bizim bedava Nitro almamıza izin vermiyor?
Önceden Nitro aldıysan neden versin? Benimde şuan devam eden Nitro'm var ama şimdiye kadar hiç Nitro'su olmayan arkadaşlar için mutluyum. Eğer Nitro'nuz şuana kadar olmadıysa sistemde yoğunluk vardır.

Bir sürü Epic hesabı açıp sınırsız Nitro almayı önlemek için muhtemelen.

Merhabalar; Discord neden bizim bedava Nitro almamıza izin vermiyor? Ben bu olayı çok saçma buluyorum. Elbette mantıklı bir nedeni vardır ama ben bulamadım.
sizce neden böyle yaptılar?

Şimdiden teşekkürler.

Bir programın var gün geçtikçe geliştiriyorsun bir sürü serverin var ve binlerce kişi kullanıyor ve bu işten gelir sağlayamıyorsun e o zaman neden yapıyorsun?

sizce neden böyle yaptılar?

Şimdiden teşekkürler.

Uygulamanın bütün özelliklerinden bedava faydalanabiliyorsun, adam elbet ki gelir sağlayabilmek için sana parayla bir şeyler satacak. Karşılığındada ücret ödemeyen kullanıcılardan nispeten üstün kılacak.

Ücretsiz deneme paketi var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum artık yok sanırım.

Epic Games'in verdiği Nitro'yu kullanabilmen için hiçbir şekilde hesabında Nitro kullanmamış olman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…