Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 28 Şubat 2024 #1 Karta para var. Kart geçerli ama ödeme yöntemin başarısız oldu diyor. Çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2024
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 Paşalıı dedi: Karta para var. Kart geçerli ama ödeme yöntemin başarısız oldu diyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Sanal kartla deneyin.
Paşalıı dedi: Karta para var. Kart geçerli ama ödeme yöntemin başarısız oldu diyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Sanal kartla deneyin.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 28 Şubat 2024 #3 hus3yin46 dedi: Sanal kartla deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten sanal kart ile ödeme yapıyorum.
hus3yin46 dedi: Sanal kartla deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten sanal kart ile ödeme yapıyorum.
tohatsu Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 431 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #4 Paşalıı dedi: Zaten sanal kart ile ödeme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Kart türüne dikkat edin, MasterCard veya Visa değilse olmaz, sizin kart TROY muhtemelen.
Paşalıı dedi: Zaten sanal kart ile ödeme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Kart türüne dikkat edin, MasterCard veya Visa değilse olmaz, sizin kart TROY muhtemelen.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 28 Şubat 2024 #5 tohatsu dedi: Kart türüne dikkat edin, MasterCard veya Visa değilse olmaz, sizin kart TROY muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam mastercard. Paşalıı dedi: Yok hocam mastercard. Genişletmek için tıkla... Zaman aşımına uygulamış olabilir galiba. Aklımda tek o var şuanlık sorun olarak.
tohatsu dedi: Kart türüne dikkat edin, MasterCard veya Visa değilse olmaz, sizin kart TROY muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam mastercard. Paşalıı dedi: Yok hocam mastercard. Genişletmek için tıkla... Zaman aşımına uygulamış olabilir galiba. Aklımda tek o var şuanlık sorun olarak.
tohatsu Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 431 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #6 Paşalıı dedi: Yok hocam mastercard. Zaman aşımına uygulamış olabilir galiba. Aklımda tek o var şuanlık sorun olarak. Genişletmek için tıkla... O zaman tekrar denemeden önce yarına kadar bekleyin, umarım düzelir.
Paşalıı dedi: Yok hocam mastercard. Zaman aşımına uygulamış olabilir galiba. Aklımda tek o var şuanlık sorun olarak. Genişletmek için tıkla... O zaman tekrar denemeden önce yarına kadar bekleyin, umarım düzelir.