Mertlimert Centipat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 10 5 Mart 2021 #1 Discord'da bedava Nitro geldi. Almaya çalışıyorum ama bu kısmı doldurduğumda ileri çıkmıyor. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
Discord'da bedava Nitro geldi. Almaya çalışıyorum ama bu kısmı doldurduğumda ileri çıkmıyor. Sebebi ne olabilir?
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 Yazman gerek her şeyi kardeşim. Artı 0 Eksi
ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 5 Mart 2021 #3 Mertlimert dedi: Discord'da bedava Nitro geldi. Almaya çalışıyorum ama bu kısmı doldurduğumda ileri çıkmıyor. Sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 907219 Genişletmek için tıkla... Hocam adres kısmına oturduğunuz yerin adresini yazmak zorundasınız. Eğer yaptıysanız bilemem. Artı 0 Eksi
Mertlimert dedi: Discord'da bedava Nitro geldi. Almaya çalışıyorum ama bu kısmı doldurduğumda ileri çıkmıyor. Sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 907219 Genişletmek için tıkla... Hocam adres kısmına oturduğunuz yerin adresini yazmak zorundasınız. Eğer yaptıysanız bilemem.
michealdoge Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Discord'la ilgili bir sorun. Faturalandırma kısmından adresi ve kartınızı ekledikten sonra alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Discord'la ilgili bir sorun. Faturalandırma kısmından adresi ve kartınızı ekledikten sonra alabilirsiniz.
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Mart 2021 #5 Mertlimert dedi: Discord'da bedava Nitro geldi. Almaya çalışıyorum ama bu kısmı doldurduğumda ileri çıkmıyor. Sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 907219 Genişletmek için tıkla... Hocam kendi şehirinizi yazmanıza gerek yok örnek olarak 123 Discord Drive yazan yere 123 Discord Drive yazarsanız kabul ediyor hepsine aynısını yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mertlimert dedi: Discord'da bedava Nitro geldi. Almaya çalışıyorum ama bu kısmı doldurduğumda ileri çıkmıyor. Sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 907219 Genişletmek için tıkla... Hocam kendi şehirinizi yazmanıza gerek yok örnek olarak 123 Discord Drive yazan yere 123 Discord Drive yazarsanız kabul ediyor hepsine aynısını yazabilirsiniz.