S selban Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #1 Discord Nitro adres sallıyorum ödeme yöntemi onaylanmıyor hatası veriyor.
Yufka Yoctopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #21 Bende de aynısı oluyor. Adresimi doğru girdiğim halde "ÖDEME ONAYLANAMIYOR" diyor. Artı 0 Eksi
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.461 Makaleler 3 Çözümler 88 30 Mayıs 2022 #22 Yufka dedi: Bende de aynısı oluyor. Adresimi doğru girdiğim halde "ÖDEME ONAYLANAMIYOR" diyor. Genişletmek için tıkla... Şehir, İlçe şeklinde yazın yeter. Artı 0 Eksi
Yufka dedi: Bende de aynısı oluyor. Adresimi doğru girdiğim halde "ÖDEME ONAYLANAMIYOR" diyor. Genişletmek için tıkla... Şehir, İlçe şeklinde yazın yeter.
MysticAutem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 26 Kasım 2022 #23 Çözüm; papara hesabınızın ayarlarından aboneliklere gelin, ordan discorda tıklayın ve tüm tikleri açın Artı 0 Eksi
Çözüm; papara hesabınızın ayarlarından aboneliklere gelin, ordan discorda tıklayın ve tüm tikleri açın
B Baran Çiçek Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #24 MysticAutem dedi: Çözüm; papara hesabınızın ayarlarından aboneliklere gelin, ordan discorda tıklayın ve tüm tikleri açın Genişletmek için tıkla... ininal için napmamız gerek ama sanırım kartta 0 tl olduğu için olmuyor sonuçta 2. ayın başında para çekmesi gerek ama kartta para olmazsa yapamaz bunla mı ilgili yoksa farklı bir nedeni var mı? Artı 0 Eksi
MysticAutem dedi: Çözüm; papara hesabınızın ayarlarından aboneliklere gelin, ordan discorda tıklayın ve tüm tikleri açın Genişletmek için tıkla... ininal için napmamız gerek ama sanırım kartta 0 tl olduğu için olmuyor sonuçta 2. ayın başında para çekmesi gerek ama kartta para olmazsa yapamaz bunla mı ilgili yoksa farklı bir nedeni var mı?
satrank Femtopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #25 bende aynı hatayı alıyorum ve ileri tusuna basılmıyor çözümü bilen varmı Artı 0 Eksi
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.461 Makaleler 3 Çözümler 88 29 Mayıs 2023 #26 satrank dedi: bende aynı hatayı alıyorum ve ileri tusuna basılmıyor çözümü bilen varmı Genişletmek için tıkla... Yeterli bakiye var mı kartta? Artı 0 Eksi
satrank dedi: bende aynı hatayı alıyorum ve ileri tusuna basılmıyor çözümü bilen varmı Genişletmek için tıkla... Yeterli bakiye var mı kartta?
cydex Zeptopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #27 Banka kartı kullananlar için çözüm: Sanal kart açtım Ziraat'ten çözüldü bu sayede. Artı 0 Eksi
E EGNE Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #28 MysticAutem dedi: Çözüm; papara hesabınızın ayarlarından aboneliklere gelin, ordan discorda tıklayın ve tüm tikleri açın Genişletmek için tıkla... sen nasıl bir kralsın bu yorumu yazabilmek için 5 yılın ardından giriş yapa bastım Artı 0 Eksi
MysticAutem dedi: Çözüm; papara hesabınızın ayarlarından aboneliklere gelin, ordan discorda tıklayın ve tüm tikleri açın Genişletmek için tıkla... sen nasıl bir kralsın bu yorumu yazabilmek için 5 yılın ardından giriş yapa bastım