D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #11 T_u_x dedi: Gelen zamdan önce deneme sürümü aldığınız için öyle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kullanmadım ama arkadaşlarıma paylaştım bundan dolayı mı? Bir de benden kesilecek değer nedir?
T_u_x dedi: Gelen zamdan önce deneme sürümü aldığınız için öyle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kullanmadım ama arkadaşlarıma paylaştım bundan dolayı mı? Bir de benden kesilecek değer nedir?
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Haziran 2023 #12 DarkS1de dedi: Deneme sürümü kullanmadım ama arkadaşlarıma paylaştım bundan dolayı mı? Bir de benden kesilecek değer nedir? Genişletmek için tıkla... İptal ettiğiniz için 0 TL. Bitim tarihi geldiğinde Nitro iptal olacak ve sizden para alınmayacak.
DarkS1de dedi: Deneme sürümü kullanmadım ama arkadaşlarıma paylaştım bundan dolayı mı? Bir de benden kesilecek değer nedir? Genişletmek için tıkla... İptal ettiğiniz için 0 TL. Bitim tarihi geldiğinde Nitro iptal olacak ve sizden para alınmayacak.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #13 T_u_x dedi: İptal ettiğiniz için 0 TL. Bitim tarihi geldiğinde Nitro iptal olacak ve sizden para alınmayacak. Genişletmek için tıkla... Galiba beni konu sahibi ile karıştırdınız. Üyeliğimi henüz iptal etmedim ama benden kesilecek değeri merak etmiştim. İki yerde de farklı yazıyor.
T_u_x dedi: İptal ettiğiniz için 0 TL. Bitim tarihi geldiğinde Nitro iptal olacak ve sizden para alınmayacak. Genişletmek için tıkla... Galiba beni konu sahibi ile karıştırdınız. Üyeliğimi henüz iptal etmedim ama benden kesilecek değeri merak etmiştim. İki yerde de farklı yazıyor.