Discord Nitro promosyon nasıl kullanılır?

yusufefe190

Hectopat
Daha fazla  
1 aylık Discord Nitro promosyonum var, bunu kullanınca 1 aydan sonra ücret alınmayacak değil mi? Emin olamadığım için sordum.

1 aylık Discord Nitro promosyonum var, bunu kullanınca 1 aydan sonra ücret alınmayacak değil mi? Emin olamadığım için sordum.
İptal edilmezse ücret alınacak. Abonelikleri yönetten, Nitro'yu iptal edin. Cancel Subscrpition diye turuncu/sarı bir panel gelecek iptal edince. Altında da iptal olma tarihi yazacak. Bu daha devam etmeyeceği ve ücret kesmeyeceğin gösterir.

Alıp hemen iptal mi edeyim yoksa bitimine doğru mu iptal edeyim.

Daha kullanmadım kullanıp direk iptal mi edeyim.
Hocam aboneliğiniz şuan aktifse aboneliği iptal edin,şimdi iptal etseniz bile aldıktan 1 ay sonrasına kadar devam edecek üyeliğiniz,siz sadece sonraki ay için ücret ödemeyi sonlandırıyorsunuz.

Promosyonu aldığında 1 ay boyunca ücret almıyorlar fakat 1 ay dolunca artık ücret alıyorlar 1 ay sonunda aboneliğim iptal olsun diyorsan promosyonu kullandığında nitroyu iptal et tüm nitron gidecek diyecek fakat endişelenme gidecekten kastı 1 ay sonunda gideceğini belirtiyor.

Daha kullanmadım kullanıp direk iptal mi edeyim.
Evet ay sonunda ücret kesmelerini istemiyorsan aldığın nitroyu iptal etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…