L levandor Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Discord Nitro promosyonda 3. Boost'u bastım yanlışlıkla. Para çekmiş midir?
Fenerbahceliniz Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 levandor dedi: Discord Nitro promosyonda 3. Boost'u bastım yanlışlıkla. Para çekmiş midir? Genişletmek için tıkla... Eğer 2 boost üstüne bastıysanız çeker yoksa 7 gün bekleyip boost aktarımı yapılıyor.
levandor dedi: Discord Nitro promosyonda 3. Boost'u bastım yanlışlıkla. Para çekmiş midir? Genişletmek için tıkla... Eğer 2 boost üstüne bastıysanız çeker yoksa 7 gün bekleyip boost aktarımı yapılıyor.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Direkt bastıysa para vs sormadan çekmemiştir muhtemelen önceki bastığınız sunucudan çıktınız ve Boost boşa düştü diye tahmin ediyorum.
Direkt bastıysa para vs sormadan çekmemiştir muhtemelen önceki bastığınız sunucudan çıktınız ve Boost boşa düştü diye tahmin ediyorum.