NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #1 Selamlar herkese, Discord hesabıma ilk ay ücretsiz Nitro teklifi gelmiş fakat bu teklifi kullanamıyorum. Ödeme konusunda hata alıyorum. (Kartımda doğrulama için gereken ücret var) Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2025
Selamlar herkese, Discord hesabıma ilk ay ücretsiz Nitro teklifi gelmiş fakat bu teklifi kullanamıyorum. Ödeme konusunda hata alıyorum. (Kartımda doğrulama için gereken ücret var)
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #2 VPN ile mi yapmayı deniyorsunuz GoodbyeDPI ile mi?
NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #3 TwistyJead dedi: VPN ile mi yapmayı deniyorsunuz GoodbyeDPI ile mi? Genişletmek için tıkla... Hocam papara kartımdan discord nitro aboneliğini kapattığımiçin doğrulama yapılamıyormuş şimdi hallettim teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için
TwistyJead dedi: VPN ile mi yapmayı deniyorsunuz GoodbyeDPI ile mi? Genişletmek için tıkla... Hocam papara kartımdan discord nitro aboneliğini kapattığımiçin doğrulama yapılamıyormuş şimdi hallettim teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #4 NeoMeo dedi: Hocam papara kartımdan discord nitro aboneliğini kapattığımiçin doğrulama yapılamıyormuş şimdi hallettim teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, hayırlı olsun.
NeoMeo dedi: Hocam papara kartımdan discord nitro aboneliğini kapattığımiçin doğrulama yapılamıyormuş şimdi hallettim teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, hayırlı olsun.
NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #5 TwistyJead dedi: Rica ederim hocam, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... sağolun teşekkür ederim tekrardan
TwistyJead dedi: Rica ederim hocam, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... sağolun teşekkür ederim tekrardan