YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 619 Çözümler 3 29 Eylül 2024 #1 Merhaba, Discord'da Nitro simgesini resimdeki gibi nasıl yapabilirim?
Ahmet Yılmaz07 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 136 Çözümler 2 29 Eylül 2024 #2 YusufBeyT dedi: Merhaba, Discord'da Nitro simgesini resimdeki gibi nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2319208 Genişletmek için tıkla... 1 yıl boyunca Nitro abonesi olman lazım.
YusufBeyT dedi: Merhaba, Discord'da Nitro simgesini resimdeki gibi nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2319208 Genişletmek için tıkla... 1 yıl boyunca Nitro abonesi olman lazım.
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 407 Çözümler 5 30 Eylül 2024 #4 Ben de yok galiba şu anda sınırlı sayıdaki insanlar erişiyor.
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Eylül 2024 #5 Mekzo dedi: Ben de yok galiba şu anda sınırlı sayıdaki insanlar erişiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok ne kadardan beri Nitro üyesisiniz. Ayrıca mobil Discord'da göstermiyor.
Mekzo dedi: Ben de yok galiba şu anda sınırlı sayıdaki insanlar erişiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok ne kadardan beri Nitro üyesisiniz. Ayrıca mobil Discord'da göstermiyor.
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 407 Çözümler 5 30 Eylül 2024 #6 Vorthionz dedi: Nasıl yok ne kadardan beri Nitro üyesisiniz. Ayrıca mobil Discord'da göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır direkt olarak ben de yok. Profillere bakıyorum ama herkeste klasik görünüm mevcut. Henüz herkese gelmemişte olabilir
Vorthionz dedi: Nasıl yok ne kadardan beri Nitro üyesisiniz. Ayrıca mobil Discord'da göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır direkt olarak ben de yok. Profillere bakıyorum ama herkeste klasik görünüm mevcut. Henüz herkese gelmemişte olabilir