ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Ocak 2021 #1 Selam. Game Pass aracılığı ile Discord Nitro aldım lakin etkinleştirdiğimde bana şu şekilde bir hata verdi. Sizce ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
Selam. Game Pass aracılığı ile Discord Nitro aldım lakin etkinleştirdiğimde bana şu şekilde bir hata verdi. Sizce ne yapabilirim?
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 15 Ocak 2021 #2 Hocam o etkinlik bitmişti sanırım. Ondan kaynaklı olabilir.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 Gift kodunu yanlış yazmış olabilirsin ona dikkat et. Yine olmazsa Chrome gibi tarayıcılardan Discord'a gir öyle dene. Evet tam bugün bitmiş süresi. Dosya Ekleri 1610711961028.png 26,9 KB · Görüntüleme: 218
Gift kodunu yanlış yazmış olabilirsin ona dikkat et. Yine olmazsa Chrome gibi tarayıcılardan Discord'a gir öyle dene. Evet tam bugün bitmiş süresi.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Ocak 2021 #4 CanK26 dedi: Gift kodunu yanlış yazmış olabilirsin ona dikkat et. Yine olmazsa Chrome gibi tarayıcılardan Discord'a gir öyle dene. Evet tam bugün bitmiş süresi. Genişletmek için tıkla... Şansıma tüküreyim ya neyse iade ettim teşekkürler. benmuhammed dedi: Hocam o etkinlik bitmişti sanırım. Ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass üzerinden baktığımda halan gözüküyor. CanK26 dedi: Gift kodunu yanlış yazmış olabilirsin ona dikkat et. Yine olmazsa Chrome gibi tarayıcılardan Discord'a gir öyle dene. Evet tam bugün bitmiş süresi. Genişletmek için tıkla... Acaba kodun kendisini nasıl görebilirim tek görebildiğim bu ekran. Son düzenleme: 15 Ocak 2021
CanK26 dedi: Gift kodunu yanlış yazmış olabilirsin ona dikkat et. Yine olmazsa Chrome gibi tarayıcılardan Discord'a gir öyle dene. Evet tam bugün bitmiş süresi. Genişletmek için tıkla... Şansıma tüküreyim ya neyse iade ettim teşekkürler. benmuhammed dedi: Hocam o etkinlik bitmişti sanırım. Ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass üzerinden baktığımda halan gözüküyor. CanK26 dedi: Gift kodunu yanlış yazmış olabilirsin ona dikkat et. Yine olmazsa Chrome gibi tarayıcılardan Discord'a gir öyle dene. Evet tam bugün bitmiş süresi. Genişletmek için tıkla... Acaba kodun kendisini nasıl görebilirim tek görebildiğim bu ekran.