Jewinnege Centipat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 115 Yer KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 2 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bir arkadaşımdan link aldim kartımı girdim fakat böyle bir hata aldım: Unkown gift code.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 2 Ekim 2020 #2 Hatalı veya kullanmış. Kodu nereden aldınız?
Jewinnege Centipat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 115 Yer KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 2 Ekim 2020 #3 Roux dedi: Hatalı veya kullanmış. Kodu nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Bana bir arkadaşım verdi çekilişten gelmiş.
Roux dedi: Hatalı veya kullanmış. Kodu nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Bana bir arkadaşım verdi çekilişten gelmiş.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 2 Ekim 2020 #4 Jewinnege dedi: Bana bir arkadaşım verdi çekilişten gelmiş. Genişletmek için tıkla... O zaman sahte veya bu kod sadece ilk defa nitro alanlar için geçerli! Daha önce nitro aldın mı?
Jewinnege dedi: Bana bir arkadaşım verdi çekilişten gelmiş. Genişletmek için tıkla... O zaman sahte veya bu kod sadece ilk defa nitro alanlar için geçerli! Daha önce nitro aldın mı?
Jewinnege Centipat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 115 Yer KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 3 Ekim 2020 #5 Roux dedi: O zaman sahte veya bu kod sadece ilk defa Nitro alanlar için geçerli! Daha önce Nitro aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç Nitro almadım daha önce.
Roux dedi: O zaman sahte veya bu kod sadece ilk defa Nitro alanlar için geçerli! Daha önce Nitro aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç Nitro almadım daha önce.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 3 Ekim 2020 #6 Jewinnege dedi: Hayır, hiç Nitro almadım daha önce. Genişletmek için tıkla... Peki boost aldın mı?
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 3 Ekim 2020 #7 Öyle bir hediye kodu yokmuş "Bilinmeyen Hediye Kodu" yani yalanmış.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2020 #8 Jewinnege dedi: Arkadaşlar bir arkadaşımdan link aldim kartımı girdim fakat böyle bir hata aldım: Unkown gift code. Genişletmek için tıkla... Kod geçersiz hocam.
Jewinnege dedi: Arkadaşlar bir arkadaşımdan link aldim kartımı girdim fakat böyle bir hata aldım: Unkown gift code. Genişletmek için tıkla... Kod geçersiz hocam.
Jewinnege Centipat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 115 Yer KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 3 Ekim 2020 #9 Roux dedi: Peki boost aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kaanolovski dedi: Kod geçersiz hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun. 311179 dedi: Öyle bir hediye kodu yokmuş "Bilinmeyen Hediye Kodu" yani yalanmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun.
Roux dedi: Peki boost aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kaanolovski dedi: Kod geçersiz hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun. 311179 dedi: Öyle bir hediye kodu yokmuş "Bilinmeyen Hediye Kodu" yani yalanmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun.