ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 22 Kasım 2022 #1 Merhaba geçenlerde Nitro almıştım ve envanterimde Xbox Game Pass Ultimate vardı 3 aylık ve 2023 tarihine kadar kullanılabilir yazıyordu. Bugün baktım envanterden silinmiş bunun sebebi nedir?
Merhaba geçenlerde Nitro almıştım ve envanterimde Xbox Game Pass Ultimate vardı 3 aylık ve 2023 tarihine kadar kullanılabilir yazıyordu. Bugün baktım envanterden silinmiş bunun sebebi nedir?
rumliberal Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 ByMalicious dedi: Merhaba geçenlerde Nitro almıştım ve envanterimde Xbox Game Pass Ultimate vardı 3 aylık ve 2023 tarihine kadar kullanılabilir yazıyordu. Bugün baktım envanterden silinmiş bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal hata çıkmıştır, Discord'a bildirirseniz düzeltirler. İyi günler dilerim.
ByMalicious dedi: Merhaba geçenlerde Nitro almıştım ve envanterimde Xbox Game Pass Ultimate vardı 3 aylık ve 2023 tarihine kadar kullanılabilir yazıyordu. Bugün baktım envanterden silinmiş bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal hata çıkmıştır, Discord'a bildirirseniz düzeltirler. İyi günler dilerim.
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 22 Kasım 2022 #3 rumliberal dedi: Büyük ihtimal hata çıkmıştır, Discord'a bildirirseniz düzeltirler. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla...
rumliberal dedi: Büyük ihtimal hata çıkmıştır, Discord'a bildirirseniz düzeltirler. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla...
rumliberal Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #4 ByMalicious dedi: Eki Görüntüle 1580929 Genişletmek için tıkla... Ülkenizde kullanılmıyor diyorsa zaten yapabileceğin bir şey kalmamış.
ByMalicious dedi: Eki Görüntüle 1580929 Genişletmek için tıkla... Ülkenizde kullanılmıyor diyorsa zaten yapabileceğin bir şey kalmamış.
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 24 Kasım 2022 #5 rumliberal dedi: Ülkenizde kullanılmıyor diyorsa zaten yapabileceğin bir şey kalmamış. Genişletmek için tıkla... mail olarak kodu attılar
rumliberal dedi: Ülkenizde kullanılmıyor diyorsa zaten yapabileceğin bir şey kalmamış. Genişletmek için tıkla... mail olarak kodu attılar
rumliberal Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #6 ByMalicious dedi: Mail olarak kodu attılar Genişletmek için tıkla... Onu nereden bileyim hocam, Discord çalışanı mıyım ben
ByMalicious dedi: Mail olarak kodu attılar Genişletmek için tıkla... Onu nereden bileyim hocam, Discord çalışanı mıyım ben