l1ve10 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #1 Bu akşam Xbox Ultimate Game Pass alacağım. Burada görüldüğü gibi 17 Kasım'a kadar sürecek. Ama 27 Ekim'de sona erdiğini duydum. Almalı mıyım? Almamalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Bu akşam Xbox Ultimate Game Pass alacağım. Burada görüldüğü gibi 17 Kasım'a kadar sürecek. Ama 27 Ekim'de sona erdiğini duydum. Almalı mıyım? Almamalı mıyım?
Çözüm S S Samotne Ciasteczka 2 Kasım 2020 Xbox Game Pass alınca artık ücretsiz 3 aylık Discord Nitro gelmiyor. O kampanya 27 Ekim'de bitti. 17 Kasım'da bitecek olan kampanya tam tersi. Yani Discord Nitro alırsan Game Pass geliyor 3 aylık.
Xbox Game Pass alınca artık ücretsiz 3 aylık Discord Nitro gelmiyor. O kampanya 27 Ekim'de bitti. 17 Kasım'da bitecek olan kampanya tam tersi. Yani Discord Nitro alırsan Game Pass geliyor 3 aylık.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Kasım 2020 #2 Xbox Game Pass alınca artık ücretsiz 3 aylık Discord Nitro gelmiyor. O kampanya 27 Ekim'de bitti. 17 Kasım'da bitecek olan kampanya tam tersi. Yani Discord Nitro alırsan Game Pass geliyor 3 aylık. Artı 4 Eksi Çözüm
Xbox Game Pass alınca artık ücretsiz 3 aylık Discord Nitro gelmiyor. O kampanya 27 Ekim'de bitti. 17 Kasım'da bitecek olan kampanya tam tersi. Yani Discord Nitro alırsan Game Pass geliyor 3 aylık.
KS KS l1ve10 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Xbox Game Pass alınca artık ücretsiz 3 aylık Discord Nitro gelmiyor. O kampanya 27 Ekim'de bitti. 17 Kasım'da bitecek olan kampanya tam tersi. Yani Discord Nitro alırsan Game Pass geliyor 3 aylık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Xbox Game Pass alınca artık ücretsiz 3 aylık Discord Nitro gelmiyor. O kampanya 27 Ekim'de bitti. 17 Kasım'da bitecek olan kampanya tam tersi. Yani Discord Nitro alırsan Game Pass geliyor 3 aylık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
plawindy Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Xbox Game Pass alınca artık ücretsiz 3 aylık Discord Nitro gelmiyor. O kampanya 27 Ekim'de bitti. 17 Kasım'da bitecek olan kampanya tam tersi. Yani Discord Nitro alırsan Game Pass geliyor 3 aylık. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım yani Discord'dan 10 dolarlık Nitro aldığımda 3 ay daha bedava Discord Nitro mu verecek? Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Xbox Game Pass alınca artık ücretsiz 3 aylık Discord Nitro gelmiyor. O kampanya 27 Ekim'de bitti. 17 Kasım'da bitecek olan kampanya tam tersi. Yani Discord Nitro alırsan Game Pass geliyor 3 aylık. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım yani Discord'dan 10 dolarlık Nitro aldığımda 3 ay daha bedava Discord Nitro mu verecek?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 30 Kasım 2020 #5 plawindy dedi: Tam olarak anlayamadım yani Discord'dan 10 dolarlık Nitro aldığımda 3 ay daha bedava Discord Nitro mu verecek? Genişletmek için tıkla... Hayir, Nitro alirsan 3 ay Gamepass verecek. Artı 0 Eksi
plawindy dedi: Tam olarak anlayamadım yani Discord'dan 10 dolarlık Nitro aldığımda 3 ay daha bedava Discord Nitro mu verecek? Genişletmek için tıkla... Hayir, Nitro alirsan 3 ay Gamepass verecek.
plawindy Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #6 Arsenik dedi: Hayir, Nitro alirsan 3 ay Gamepass verecek. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Arsenik dedi: Hayir, Nitro alirsan 3 ay Gamepass verecek. Genişletmek için tıkla... Ben Xbox Game Pass'den 3 ay Discord Nitro almıştım daha bitmedi ama bana 3ay Xbox Game Pass gelmedi Discord hediye kısmına ne yapmam gerek veya süre bitince mi gelecek. Son düzenleme: 1 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Arsenik dedi: Hayir, Nitro alirsan 3 ay Gamepass verecek. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Arsenik dedi: Hayir, Nitro alirsan 3 ay Gamepass verecek. Genişletmek için tıkla... Ben Xbox Game Pass'den 3 ay Discord Nitro almıştım daha bitmedi ama bana 3ay Xbox Game Pass gelmedi Discord hediye kısmına ne yapmam gerek veya süre bitince mi gelecek.