Rafa Silva 27 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Dün Discord Nitro aldım ancak 2 aylık Game Pass Ultimate hediye olarak gelmedi. Nasil çözebilirim bu durumu?
Dün Discord Nitro aldım ancak 2 aylık Game Pass Ultimate hediye olarak gelmedi. Nasil çözebilirim bu durumu?
Y Yasiver Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 419 20 Kasım 2022 #2 Rafa Silva 27 dedi: Dün Discord Nitro aldım ancak 2 aylık Game Pass Ultimate hediye olarak gelmedi. Nasil çözebilirim bu durumu? Genişletmek için tıkla... Boostlu alınca geliyor. Classic mi aldınız boostlu mu?
Rafa Silva 27 dedi: Dün Discord Nitro aldım ancak 2 aylık Game Pass Ultimate hediye olarak gelmedi. Nasil çözebilirim bu durumu? Genişletmek için tıkla... Boostlu alınca geliyor. Classic mi aldınız boostlu mu?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 20 Kasım 2022 #3 Artık 1 ay oldu diye biliyorum ve Boost'lu Nitro almanız lazım sanırım.
Rafa Silva 27 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #4 Yasiver dedi: Boost'lu alınca geliyor. Classic mi aldınız Boost'lu mu? Genişletmek için tıkla... Boost'lu aldım. plxaxd dedi: Artık 1 ay oldu diye biliyorum ve Boost'lu Nitro almanız lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Boost'lu Nitro aldım hocam.
Yasiver dedi: Boost'lu alınca geliyor. Classic mi aldınız Boost'lu mu? Genişletmek için tıkla... Boost'lu aldım. plxaxd dedi: Artık 1 ay oldu diye biliyorum ve Boost'lu Nitro almanız lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Boost'lu Nitro aldım hocam.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 20 Kasım 2022 #5 Rafa Silva 27 dedi: Boost'lu aldım. Boost'lu Nitro aldım hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman promosyon artık yok sanırım.
Rafa Silva 27 dedi: Boost'lu aldım. Boost'lu Nitro aldım hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman promosyon artık yok sanırım.