M metr Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Epic Games'in vermiş olduğu 3 aylık Nitro'dan almıştım ve bugün böyle bir şey ile karşılaştım. İlk gördüğümde Discord Nitro'mu iptal ettim ve faturalandırma kısmındaki ödeme yöntemimi kaldırdım. Acaba, hala bu parayı ödemem gerekiyor mu?
Epic Games'in vermiş olduğu 3 aylık Nitro'dan almıştım ve bugün böyle bir şey ile karşılaştım. İlk gördüğümde Discord Nitro'mu iptal ettim ve faturalandırma kısmındaki ödeme yöntemimi kaldırdım. Acaba, hala bu parayı ödemem gerekiyor mu?
KS KS M metr Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #11 l1l dedi: Hayır ama Nitro'yu alamazsın. Genişletmek için tıkla... Nitroyu promosyon ilk çıktığı zaman almıştım ve bu ödemeyi gördükten sonra iptal ettim. Artı 0 Eksi
l1l dedi: Hayır ama Nitro'yu alamazsın. Genişletmek için tıkla... Nitroyu promosyon ilk çıktığı zaman almıştım ve bu ödemeyi gördükten sonra iptal ettim.
l1l Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #12 metr dedi: Nitro'yu promosyon ilk çıktığı zaman almıştım ve bu ödemeyi gördükten sonra iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Yinede kartta para olmadan alamazsın. Artı 0 Eksi
metr dedi: Nitro'yu promosyon ilk çıktığı zaman almıştım ve bu ödemeyi gördükten sonra iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Yinede kartta para olmadan alamazsın.