L luffax Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Discord Nitro ile Game Pass kodu aldım fakat kullanamıyorum. Bunu nasıl kullanacağım, bilen var mı?
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 699 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 2 Temmuz 2025 #2 Yeni game Pass hesabı açman lazım onun için daha önce var olan ve kullanılmış bir hesapta olmuyor diye biliyorum.
Yeni game Pass hesabı açman lazım onun için daha önce var olan ve kullanılmış bir hesapta olmuyor diye biliyorum.
L luffax Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #3 Hiraeth dedi: Yeni game Pass hesabı açman lazım onun için daha önce var olan ve kullanılmış bir hesapta olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... hocam açıyorum ama kartı kabul etmiyor
Hiraeth dedi: Yeni game Pass hesabı açman lazım onun için daha önce var olan ve kullanılmış bir hesapta olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... hocam açıyorum ama kartı kabul etmiyor
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.298 Makaleler 1 Çözümler 331 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran kartı: XFX SWFT 309 RX 6700 10 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte A520M-K V2 Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria G2 500 GB NVMe Gen3 HDD: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: 2 tane 9cm fanlı 2 borulu Snowman marka bir şey Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2025 #4 Microsoft Store'a gir, sağ üstten profil simgene tıkla ve kodu kullan tuşuna bas ve kodunu gir.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2025 #5 luffax dedi: Discord Nitro ile game Pass kodu aldım fakat kullanamıyorum. Bunu nasıl kullanacağım, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabına tarayıcı üzerinden giriş yapın, sonra aboneliklere tıklayın Game Pass'e abone ola tıklayın. Sonra ödeme seçeneği ekle, hediye kodu kullan seçeneğini seçin. Kodu girin ve 1 aylık Game Pass'e sahipsiniz.
luffax dedi: Discord Nitro ile game Pass kodu aldım fakat kullanamıyorum. Bunu nasıl kullanacağım, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabına tarayıcı üzerinden giriş yapın, sonra aboneliklere tıklayın Game Pass'e abone ola tıklayın. Sonra ödeme seçeneği ekle, hediye kodu kullan seçeneğini seçin. Kodu girin ve 1 aylık Game Pass'e sahipsiniz.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #6 luffax dedi: hocam açıyorum ama kartı kabul etmiyor Genişletmek için tıkla... Kartın içinde belli bir miktar para var mı? Sahte olup olmadığını doğrulamak için bir miktar para çekip iade edebiliyor. Olmadı başka bir kart deneyin hocam.
luffax dedi: hocam açıyorum ama kartı kabul etmiyor Genişletmek için tıkla... Kartın içinde belli bir miktar para var mı? Sahte olup olmadığını doğrulamak için bir miktar para çekip iade edebiliyor. Olmadı başka bir kart deneyin hocam.
L luffax Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #7 FehmiDogru.js dedi: Microsoft Store'a gir, sağ üstten profil simgene tıkla ve kodu kullan tuşuna bas ve kodunu gir. Genişletmek için tıkla... kod türkiyede geçerli değil knk
FehmiDogru.js dedi: Microsoft Store'a gir, sağ üstten profil simgene tıkla ve kodu kullan tuşuna bas ve kodunu gir. Genişletmek için tıkla... kod türkiyede geçerli değil knk
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 2 Temmuz 2025 #8 Bana da hediye vermişlerdi Amerika kayıtlı hesap açıp VPN ile kodu girmiştim olmuştu. Not: VPN sunucularından Amerika'yı seçmelisin.
Bana da hediye vermişlerdi Amerika kayıtlı hesap açıp VPN ile kodu girmiştim olmuştu. Not: VPN sunucularından Amerika'yı seçmelisin.
L luffax Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #9 matematiğingüleryüzü dedi: Bana da hediye vermişlerdi Amerika kayıtlı hesap açıp VPN ile kodu girmiştim olmuştu. Not: VPN sunucularından Amerika'yı seçmelisin. Genişletmek için tıkla... hangi vpn? ve banka kartıylamı yaptın kredi kartımı girdin?
matematiğingüleryüzü dedi: Bana da hediye vermişlerdi Amerika kayıtlı hesap açıp VPN ile kodu girmiştim olmuştu. Not: VPN sunucularından Amerika'yı seçmelisin. Genişletmek için tıkla... hangi vpn? ve banka kartıylamı yaptın kredi kartımı girdin?
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 2 Temmuz 2025 #10 luffax dedi: Hangi VPN? Ve banka kartıylamı yaptın kredi kartımı girdin? Genişletmek için tıkla... VPN olarak hotspot shield VPN kullandım kart olarak da (önemli) yurt dışı açık bir Papara kartımı kullandım.
luffax dedi: Hangi VPN? Ve banka kartıylamı yaptın kredi kartımı girdin? Genişletmek için tıkla... VPN olarak hotspot shield VPN kullandım kart olarak da (önemli) yurt dışı açık bir Papara kartımı kullandım.