Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 7 Ocak 2023 #1 Merhaba. Bedava 1 aylık Discord Nitro geldi, ben de aldım. Nitro olunca Game Pass veriyor diye biliyordum ama Game Pass gelmedi. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2023
Merhaba. Bedava 1 aylık Discord Nitro geldi, ben de aldım. Nitro olunca Game Pass veriyor diye biliyordum ama Game Pass gelmedi. Neden?
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #2 Araseksi dedi: Merhaba. Bedava 1 aylık Discord Nitro geldi, ben de aldım. Nitro olunca Game Pass veriyor diye biliyordum ama Game Pass gelmedi. Neden? Genişletmek için tıkla... O eski kampanya diye biliyorum ben.
Araseksi dedi: Merhaba. Bedava 1 aylık Discord Nitro geldi, ben de aldım. Nitro olunca Game Pass veriyor diye biliyordum ama Game Pass gelmedi. Neden? Genişletmek için tıkla... O eski kampanya diye biliyorum ben.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 7 Ocak 2023 #3 2smokeyy dedi: O eski kampanya diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 1 ay önce almıştı Game Pass ne zaman sonlandı kampanya
2smokeyy dedi: O eski kampanya diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 1 ay önce almıştı Game Pass ne zaman sonlandı kampanya
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #4 Araseksi dedi: Arkadaşım 1 ay önce almıştı Game Pass ne zaman sonlandı kampanya Genişletmek için tıkla... Random gelmistir beliki, banada bitane edit uygulamasindan 3 aylik abonelik vermisti.
Araseksi dedi: Arkadaşım 1 ay önce almıştı Game Pass ne zaman sonlandı kampanya Genişletmek için tıkla... Random gelmistir beliki, banada bitane edit uygulamasindan 3 aylik abonelik vermisti.
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.595 Çözümler 1 7 Ocak 2023 #5 Araseksi dedi: Arkadaşım 1 ay önce almıştı Game Pass ne zaman sonlandı kampanya. Genişletmek için tıkla... 3 aydır Nitro kullanıyorum bana gelmedi belki o farklı bir şey yapmıştır.
Araseksi dedi: Arkadaşım 1 ay önce almıştı Game Pass ne zaman sonlandı kampanya. Genişletmek için tıkla... 3 aydır Nitro kullanıyorum bana gelmedi belki o farklı bir şey yapmıştır.