Discord Nitro'ya zam geldi

Eğer aboneliğinizi iptal etmek isterseniz ya da planı değiştirmek isterseniz fiyat yeni fiyata göre olacaktır. Fakat aktif aboneliğiniz eski fiyatlarda ise her zaman o fiyatı ödeyeceksiniz. Yani eğer Aylık 26₺ veriyorsanız yenileme de 26₺ olacak. Yıllık olarak 269₺ veriyorsanız yine 269₺ olacak.

Plan değiştirmeden kastım: Nitro Classic'ten Nitro'ya, Yıllık Plandan, Aylık Plana gibi.

Bende vardı 2 aylık. Bir önceki parayı ödüyorum. Sanırım önceden Nitro'su olanlar 1 ay muaf 75 TL'den.

2 senedir nitrom vardı. İptal edeceğim dolar falan istediği kadar artsın. Bu üyeliğin maksimum fiyatı 2 dolar olmalı.

Ben de 27 görünüyor hala, şimdi bu yenilenme tarihinde kaç çeker ona göre iptal edeceğim?

Arkadaşlar Tekrar söylüyorum.

Eğer aboneliğinizi iptal etmek isterseniz ya da planı değiştirmek isterseniz fiyat yeni fiyata göre olacaktır. Fakat aktif aboneliğiniz eski fiyatlarda ise her zaman o fiyatı ödeyeceksiniz. Yani eğer Aylık 26₺ veriyorsanız yenileme de 26₺ olacak. Yıllık olarak 269₺ veriyorsanız yine 269₺ olacak.

Plan değiştirmeden kastım: Nitro Classic'ten Nitro'ya, Yıllık Plandan, Aylık Plana gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230607_202128-1.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…