Discord Nitro'yu eski fiyattan alanlara zam yapacak

SimonFive

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
Eski fiyattan Nitro alanlara Discord zam yapacakmış geçmiş olsun, detaylar için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Zaten bunu Discord belirtmişti eski abonelerde yeni fiyattan ödeyecek diye o arkadaş yeni fark etmiş her halde.

Discord zaten bunu mail yolu ile iletti bana da geldi iptal ettim 104 TL verilmez Nitro'ya.

Zaten bunu Discord belirtmişti eski abonelerde yeni fiyattan ödeyecek diye o arkadaş yeni fark etmiş her halde.

Şunu öğrendim, Play Store'dan abone olanlara henüz zam uygulanmamış.

Onlara zam yokmuş arkadaşım 1 yıllık aldı 750 TL'den o sormuş eski fiyattan devam edecekmiş.

Adil değil Discord'un yaptığı.

Bende Play Store'dan almıştım.

Discord hesabı için ayrı e-mail kullanıyordum görüp tepki verene kadar olan olmuş zaten. Benim derdim artık ödeme planı sayfasında hala 07/06/2023 ay öncesi kullanıcıların eski fiyattan devam edeceği yazması plan değişikliği olmadığı sürece. Destek talebi oluşturdum bakalım gelişmeleri artık açtığım konuya aktarırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…