Discord numara ile hesap doğrulama hatası

Olejan

Hectopat
Discord'da farklı bir hesap açmıştım ve açtığımda kullanmam için numara e-posta doğrulaması istedi numaramla doğruladım girdim işimi halledip çıktım sonra kendi asıl DC hesabıma gireyim dedim sonra girerken numara doğrula dedi (e-posta doğrulanmıştı zaten sormadı) kendi numaramı tekrardan yazdım bu numara kullanılıyor falan falan dedi az önce açtığım DC'de kullandığım için fakat o DC hesabımdan numaramı iptal edemiyorum sileyim desem 30 günde siliniyor hesap bunun bir çözümü var mı farklı bir numara yazmadan?

Dosya Ekleri

• HATADİSOCRD.png
    21,7 KB · Görüntüleme: 796
Çözümü bulabilidiniz mi acaba?

çözüm ?

Aynısı bana da oldu ama benimki üst üste çok fazla sunucuya katıldım diye hesaptan attı... çözüm?

Arkadaşlar çözümü kolay temp number sitelerinden birine girin Google'da aratıp sonra oradan bir telefon numarasıyla giriş yapın ama silmeyi unutmayın girdikten sonra. (Site Linki aşağıda)
çalışmazsa Receive SMS online | Temporary Phone Number buda çalışmazsa temp number diye aratıp googledan birine girin.
+Yararlı olabildiysem ne mutlu bana

Discord böyle siteleri engelleyeli çok oldu.

Aga bende de aynısı oldu kardeşimin telefon numarası yaptım bu zaten kullanılıyor ne arkadaşalrımla görüşebiliyorum ne de başka bir şey.

Tek çaren telefon ile doğrulamak eğer telefon numaranı daha önce kullanmıssın annenin veya babanın telefonundan doğrula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…