B berkepekuz Decapat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 14 11 Şubat 2021 #1 Bir yazı daha yazılmış bu konu ile ilgili ama CTRL+R, server değiştirme bunların hepsini denedim ve faydası olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Bir yazı daha yazılmış bu konu ile ilgili ama CTRL+R, server değiştirme bunların hepsini denedim ve faydası olmadı.
Hunterr Kilopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 144 11 Şubat 2021 #2 Laptop kullanıyorsanız ve bağlantı Wi-Fi üzerindense ben Wi-Fi aç kapat yapınca düzeliyor ama tabi geçici bir çözüm bu. Başka zaman yine başınıza gelebilir.
Laptop kullanıyorsanız ve bağlantı Wi-Fi üzerindense ben Wi-Fi aç kapat yapınca düzeliyor ama tabi geçici bir çözüm bu. Başka zaman yine başınıza gelebilir.
UnbelievaBoat Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 11 11 Şubat 2021 #3 İnternet modemini aç-kapa yapın veya internet alan artırıcı satın alabilirsiniz. UnbelievaBoat dedi: İnternet modemini aç-kapa yapın veya internet alan artırıcı satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca 5 dk sonra tekrar bağlantı sorunu oluyor
İnternet modemini aç-kapa yapın veya internet alan artırıcı satın alabilirsiniz. UnbelievaBoat dedi: İnternet modemini aç-kapa yapın veya internet alan artırıcı satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca 5 dk sonra tekrar bağlantı sorunu oluyor
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 11 Şubat 2021 #4 Ethernet kablosu kullanın veya arkada başka Wi-Fi yiyen uygulama varsa kapatabilirsiniz.