A Astarx48 Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #1 Discord Nitro alacaktım fakat tekrar tekrar denememe rağmen ödeme yönteminiz reddedildi diyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olsun. Dosya Ekleri 1752442822378.png 9,8 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025
Discord Nitro alacaktım fakat tekrar tekrar denememe rağmen ödeme yönteminiz reddedildi diyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olsun.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.969 Makaleler 15 Çözümler 466 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Temmuz 2025 #2 Farklı bir kart deneyin biraz bekleyip. Kartı kabul etmiyordur. Örneğin Nays kabul olmuyor ama TEB banka kartı kabul oluyor. Artı 0 Eksi
Farklı bir kart deneyin biraz bekleyip. Kartı kabul etmiyordur. Örneğin Nays kabul olmuyor ama TEB banka kartı kabul oluyor.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 487 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2025 #3 Kartınızın köşesinde "Troy" yazıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS A Astarx48 Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #4 XYZZYX dedi: Kartınızın köşesinde "Troy" yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Fiziksel kartımda yazıyor fakat sanal kart oluşturdum, o kart Mastercard, onunla denedim onunla da olmadı. Artı 0 Eksi
XYZZYX dedi: Kartınızın köşesinde "Troy" yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Fiziksel kartımda yazıyor fakat sanal kart oluşturdum, o kart Mastercard, onunla denedim onunla da olmadı.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 487 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2025 #5 Astarx48 dedi: fiziksel kartımda yazıyor fakat sanal kart oluşturdum o kart mastercard onla denedim onla da olmadı Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alışverişine açık mı? Kartta bir miktar para var mı? Yardımcı olamadığım için üzgünüm ( ̄﹃ ̄) Artı 0 Eksi
Astarx48 dedi: fiziksel kartımda yazıyor fakat sanal kart oluşturdum o kart mastercard onla denedim onla da olmadı Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alışverişine açık mı? Kartta bir miktar para var mı? Yardımcı olamadığım için üzgünüm ( ̄﹃ ̄)
KS KS A Astarx48 Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #6 XYZZYX dedi: Yurt dışı alışverişine açık mı? Kartta bir miktar para var mı? Yardımcı olamadığım için üzgünüm ( ̄﹃ ̄) Genişletmek için tıkla... Evet kartta para var yurt dışı alışverişlerine açık, estağfurullah hocam o nasıl laf. Artı 0 Eksi
XYZZYX dedi: Yurt dışı alışverişine açık mı? Kartta bir miktar para var mı? Yardımcı olamadığım için üzgünüm ( ̄﹃ ̄) Genişletmek için tıkla... Evet kartta para var yurt dışı alışverişlerine açık, estağfurullah hocam o nasıl laf.