arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 37 Yer 東京 2 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar kartta Discord'un üyeliğine yetecek kadar para bulunuyor. Fakat ödeme yöntemini yazdığımda reddediyor. 2 farklı kartta denedim. Nasıl alabilirim acaba? GoodbyeDPI ile giriş yapıyorum.
Arkadaşlar kartta Discord'un üyeliğine yetecek kadar para bulunuyor. Fakat ödeme yöntemini yazdığımda reddediyor. 2 farklı kartta denedim. Nasıl alabilirim acaba? GoodbyeDPI ile giriş yapıyorum.
ufukkonur7 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2025 #2 Troy Kart kullanıyorsanız kabul etmeyebilir. Yurt dışı menşeili bazı şirketlerde Troy geçmiyor.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 37 Yer 東京 2 Temmuz 2025 #3 ufukkonur7 dedi: TROY Kart kullanıyorsanız kabul etmeyebilir. Yurt dışı menşeli bazı şirketlerde TROY geçmiyor. Genişletmek için tıkla... VakıfBank kullanıyorum Visa ve Papara'dan deniyorum.
ufukkonur7 dedi: TROY Kart kullanıyorsanız kabul etmeyebilir. Yurt dışı menşeli bazı şirketlerde TROY geçmiyor. Genişletmek için tıkla... VakıfBank kullanıyorum Visa ve Papara'dan deniyorum.