S SaAs12 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Az önce üç bin kişiden oluşan sunucuma bir saldırı düzenlendi ve URL'im çalınmak üzere URL'yi almaya çalışıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum. Dosya Ekleri Ekran 5261134.PNG 5 KB · Görüntüleme: 98
Az önce üç bin kişiden oluşan sunucuma bir saldırı düzenlendi ve URL'im çalınmak üzere URL'yi almaya çalışıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 17 Şubat 2024 #2 SaAs12 dedi: Az önce üç bin kişiden oluşan sunucuma bir saldırı düzenlendi ve URL'im çalınmak üzere URL'yi almaya çalışıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Özel olmayan bir metin kanalı oluşturacaksın ve url'yi almayı tekrar deneyeceksiniz bu kadar.
SaAs12 dedi: Az önce üç bin kişiden oluşan sunucuma bir saldırı düzenlendi ve URL'im çalınmak üzere URL'yi almaya çalışıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Özel olmayan bir metin kanalı oluşturacaksın ve url'yi almayı tekrar deneyeceksiniz bu kadar.