Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #11 discordf dedi: Olmuyor galiba kendi sunucunuzdaki başka üyeler yapabilir ama sizin de başka sunucuda yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır, ben kendi sunucumda yapabiliyorum. Üstelik herhangi bir ayar ile de oynamadım böyle bir güncelleme geldikten sonra.
discordf dedi: Olmuyor galiba kendi sunucunuzdaki başka üyeler yapabilir ama sizin de başka sunucuda yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır, ben kendi sunucumda yapabiliyorum. Üstelik herhangi bir ayar ile de oynamadım böyle bir güncelleme geldikten sonra.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 901 Çözümler 11 10 Temmuz 2024 #12 Synth3x dedi: Hayır, ben kendi sunucumda yapabiliyorum. Üstelik herhangi bir ayar ile de oynamadım böyle bir güncelleme geldikten sonra. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam bende de başka sunucumda. Ayarlarla alakalı. Ayarlarla oynanmış sunucu: Ayarlarla oynanmamış sunucu:
Synth3x dedi: Hayır, ben kendi sunucumda yapabiliyorum. Üstelik herhangi bir ayar ile de oynamadım böyle bir güncelleme geldikten sonra. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam bende de başka sunucumda. Ayarlarla alakalı. Ayarlarla oynanmış sunucu: Ayarlarla oynanmamış sunucu:
G Gamer Craft Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #13 discordf dedi: Oldu hocam bende de başka sunucumda. Ayarlarla alakalı. Ayarlarla oynanmış sunucu:Eki Görüntüle 2248098 Ayarlarla oynanmamış sunucu:Eki Görüntüle 2248100 Genişletmek için tıkla... Peki hangi ayar?
discordf dedi: Oldu hocam bende de başka sunucumda. Ayarlarla alakalı. Ayarlarla oynanmış sunucu:Eki Görüntüle 2248098 Ayarlarla oynanmamış sunucu:Eki Görüntüle 2248100 Genişletmek için tıkla... Peki hangi ayar?
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 901 Çözümler 11 10 Temmuz 2024 #14 Gamer Craft dedi: Peki hangi ayar? Genişletmek için tıkla... Bu olabilir mi hocam? Everyone yetkisinden ayarlamayı deneyin. Dosya Ekleri 1720621571321.png 5,2 KB · Görüntüleme: 55
Gamer Craft dedi: Peki hangi ayar? Genişletmek için tıkla... Bu olabilir mi hocam? Everyone yetkisinden ayarlamayı deneyin.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #15 Kendinize bir rol oluşturun ve rol izinlerinden şu ayarları açmayı deneyin bir hocam. Gamer Craft dedi: Peki hangi ayar? Genişletmek için tıkla...
Kendinize bir rol oluşturun ve rol izinlerinden şu ayarları açmayı deneyin bir hocam. Gamer Craft dedi: Peki hangi ayar? Genişletmek için tıkla...
G Gamer Craft Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #16 discordf dedi: Bu olabilir mi hocam? Everyone yetkisinden ayarlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten açıkmış. Synth3x dedi: Kendinize bir rol oluşturun ve rol izinlerinden şu ayarları açmayı deneyin bir hocam. Eki Görüntüle 2248101 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir değişiklik yok.
discordf dedi: Bu olabilir mi hocam? Everyone yetkisinden ayarlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten açıkmış. Synth3x dedi: Kendinize bir rol oluşturun ve rol izinlerinden şu ayarları açmayı deneyin bir hocam. Eki Görüntüle 2248101 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir değişiklik yok.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Temmuz 2024 #17 "Ses kanal durumunu belirle" yetkisini açman gerekiyor. Teker teker deneyip, hangi yetkiye atandığını bulmuştum.
"Ses kanal durumunu belirle" yetkisini açman gerekiyor. Teker teker deneyip, hangi yetkiye atandığını bulmuştum.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 901 Çözümler 11 10 Temmuz 2024 #18 armas dedi: "Ses kanal durumunu belirle" yetkisini açman gerekiyor. Teker teker deneyip, hangi yetkiye atandığını bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Hocam o değil gibi denedim. Durum yazıyor fakat kendimdeki role yetki vererek de denedim everyoneden açarakta.
armas dedi: "Ses kanal durumunu belirle" yetkisini açman gerekiyor. Teker teker deneyip, hangi yetkiye atandığını bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Hocam o değil gibi denedim. Durum yazıyor fakat kendimdeki role yetki vererek de denedim everyoneden açarakta.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Temmuz 2024 #19 discordf dedi: Hocam o değil gibi denedim. Genişletmek için tıkla... İlk geldiği gün denemiştim, sonradan güncellendiyse bilgim yok fakat bu olması lazım.
discordf dedi: Hocam o değil gibi denedim. Genişletmek için tıkla... İlk geldiği gün denemiştim, sonradan güncellendiyse bilgim yok fakat bu olması lazım.
G Gamer Craft Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #20 armas dedi: "Ses kanal durumunu belirle" yetkisini açman gerekiyor. Teker teker deneyip, hangi yetkiye atandığını bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Roldede kanaldada yetki verdim değişiklik yok.
armas dedi: "Ses kanal durumunu belirle" yetkisini açman gerekiyor. Teker teker deneyip, hangi yetkiye atandığını bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Roldede kanaldada yetki verdim değişiklik yok.