Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 24 Mart 2021 #1 Merhabalar, sunucumda hareketli GIF koyabilme imkanım var yalnız tasarım yapmayı, özel GIF yapmayı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, sunucumda hareketli GIF koyabilme imkanım var yalnız tasarım yapmayı, özel GIF yapmayı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #2 Yamaner dedi: Merhabalar, sunucumda hareketli GIF koyabilme imkanım var yalnız tasarım yapmayı, özel GIF yapmayı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Emojiden mi bahsediyorsunuz? Bunlardan mı?
Yamaner dedi: Merhabalar, sunucumda hareketli GIF koyabilme imkanım var yalnız tasarım yapmayı, özel GIF yapmayı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Emojiden mi bahsediyorsunuz? Bunlardan mı?
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 24 Mart 2021 #3 ardarda13 dedi: Emojiden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, sunucu ppsi GIF özel GIF yani
ardarda13 dedi: Emojiden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, sunucu ppsi GIF özel GIF yani
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Yamaner dedi: Hayır, sunucu ppsi GIF özel GIF yani Genişletmek için tıkla... Tamam anladım. Sunucunun ilk seviye boosta ihtiyacı var. Eğer varsa normal pp koyar gibi gifi seçiyorsunuz.
Yamaner dedi: Hayır, sunucu ppsi GIF özel GIF yani Genişletmek için tıkla... Tamam anladım. Sunucunun ilk seviye boosta ihtiyacı var. Eğer varsa normal pp koyar gibi gifi seçiyorsunuz.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 24 Mart 2021 #5 ardarda13 dedi: Tamam anladım. Sunucunun ilk seviye boosta ihtiyacı var. Genişletmek için tıkla... Evet şuan 1. seviye
ardarda13 dedi: Tamam anladım. Sunucunun ilk seviye boosta ihtiyacı var. Genişletmek için tıkla... Evet şuan 1. seviye
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #6 Yamaner dedi: Evet şuan 1. seviye Genişletmek için tıkla... Normal pp koyar gibi dosyalar arasından gifi seçin olacaktır.
Yamaner dedi: Evet şuan 1. seviye Genişletmek için tıkla... Normal pp koyar gibi dosyalar arasından gifi seçin olacaktır.
eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #7 Search, Discover, Share, and Create Animated GIFs | GIPHY Bu siteyi kullanarak yapabilirsin.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 24 Mart 2021 #8 ardarda13 dedi: Normal pp koyar gibi dosyalar arasından GIF'i seçin olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dostum onu biliyorum yalnız sunucuma özel GIF yapmayı bilmiyorum
ardarda13 dedi: Normal pp koyar gibi dosyalar arasından GIF'i seçin olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dostum onu biliyorum yalnız sunucuma özel GIF yapmayı bilmiyorum
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #9 Yamaner dedi: Dostum onu biliyorum yalnız sunucuma özel GIF yapmayı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Tamamen karıştırmışım benim hatam @eralpinho nun dediği siteden yapabilirsiniz. Başka da o siteden kolay gif yapılan bilmiyorum.
Yamaner dedi: Dostum onu biliyorum yalnız sunucuma özel GIF yapmayı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Tamamen karıştırmışım benim hatam @eralpinho nun dediği siteden yapabilirsiniz. Başka da o siteden kolay gif yapılan bilmiyorum.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 24 Mart 2021 #10 ardarda13 dedi: Tamamen karıştırmışım benim hatam @eralpinho nun dediği siteden yapabilirsiniz. Başka da o siteden kolay gif yapılan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler dostum yardımın için eralpinho dedi: Search, Discover, Share, and Create Animated GIFs | GIPHY Bu siteyi kullanarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ardarda13 dedi: Tamamen karıştırmışım benim hatam @eralpinho nun dediği siteden yapabilirsiniz. Başka da o siteden kolay gif yapılan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler dostum yardımın için eralpinho dedi: Search, Discover, Share, and Create Animated GIFs | GIPHY Bu siteyi kullanarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.