leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 14 Boost'lu Discord sunucumda özel URL almayı deniyorum fakat olmuyor denediklerim: Çanakkale, nagi. Yani normalde olmaları lazım ama neden olmuyorlar? Dosya Ekleri resim_2023-01-25_093432931.png 11,5 KB · Görüntüleme: 384 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023
14 Boost'lu Discord sunucumda özel URL almayı deniyorum fakat olmuyor denediklerim: Çanakkale, nagi. Yani normalde olmaları lazım ama neden olmuyorlar?
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2023 #2 leeeth dedi: 14 Boost'lu Discord sunucumda özel URL almayı deniyorum fakat olmuyor denediklerim: Çanakkale, nagi. Yani normalde olmaları lazım ama neden olmuyorlar? Genişletmek için tıkla... Hocam Çanakkale alırsanız olmaz canakkale almanız lazım.
leeeth dedi: 14 Boost'lu Discord sunucumda özel URL almayı deniyorum fakat olmuyor denediklerim: Çanakkale, nagi. Yani normalde olmaları lazım ama neden olmuyorlar? Genişletmek için tıkla... Hocam Çanakkale alırsanız olmaz canakkale almanız lazım.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 25 Ocak 2023 #3 Belirttiği gibi daha önce alınmış olabilir. Türkçe karakter kullanmadan deneyin.
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #4 dmrn37 dedi: Hocam Çanakkale alırsanız olmaz Çanakkale almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz şekilde yapıyordum zaten yazım denetimini aktifleştirince öyle oldu galiba URL banlı. armas dedi: Belirttiği gibi daha önce alınmış olabilir. Türkçe karakter kullanmadan deneyin. Genişletmek için tıkla... Alınmış bir URL değil banlı olduğunu düşünüyorum galiba öyle.
dmrn37 dedi: Hocam Çanakkale alırsanız olmaz Çanakkale almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz şekilde yapıyordum zaten yazım denetimini aktifleştirince öyle oldu galiba URL banlı. armas dedi: Belirttiği gibi daha önce alınmış olabilir. Türkçe karakter kullanmadan deneyin. Genişletmek için tıkla... Alınmış bir URL değil banlı olduğunu düşünüyorum galiba öyle.