Discord orbs görevleri yapılmıyor

drefong

Femtopat
Daha fazla  
Discord'da görevler var, biliyorsunuz. Bu görevlerde size video izletip ‘orbs' diye bir şey veriyor. Fakat ben göreve tıkladığımda karşıma ‘telefondan devam et' yazan ve altında bir QR kod bulunan bir ekran çıkıyor.
‘Neyse' dedim, QR kodu telefondaki uygulamadan tarattım; fakat ‘mevcut görev yok' diye bir hata verdi. Hangi göreve tıklasam yine ‘telefondan devam et' deyip QR kod gösteriyor. Hiçbir görevi yapamıyorum. Bunun çözümü nedir?

Bu sanırsam böyleyle alakalı. Ben de bir keresinde ücretsiz verdiği bir öğeyi almak istedim ama izin vermedi. Sonra VPN ile Avrupa'da rastgele bir yere bağlandım. Discord'u tekrardan açtım ve ödülü alabildim. Belki sende de işe yarayabilirm.

Türkiye’de Discord erişim engelli olduğu için Orbs görevleri biraz sıkıntılı olabiliyor. Özellikle GoodbyeDPI kullananlarda direkt görevler kısmı var ama hiçbir zaman görev gelmiyor ve yapılmıyor.

Telefonla vpn ile gir. Rozeti öyle alabilirsin.

Bilgisayar ve telefondan deniyorum oluyor Hotspot vpn dener misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…