Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.715 Çözümler 3 Yer Türkiye Bugün 18:46 #1 Orbs Türkiye'de var mı? Bende yok çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 18:56
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.215 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:47 #2 Efe684 dedi: Orbs Türkiye'de var mı? Bende yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Bende var ama Operadan giriyorum ben Discorda.
Efe684 dedi: Orbs Türkiye'de var mı? Bende yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Bende var ama Operadan giriyorum ben Discorda.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.715 Çözümler 3 Yer Türkiye Bugün 18:47 #3 poyriho dedi: Bende var. Genişletmek için tıkla... Şu an arkadaşlarıma sordum onlarda da yokmuş hocam. Sizde nasıl var acaba. zanqety dedi: Herhalde yaşı yetiyor mu anlamında dedi ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaşı küçük olduğundan doğru yazamamış.
poyriho dedi: Bende var. Genişletmek için tıkla... Şu an arkadaşlarıma sordum onlarda da yokmuş hocam. Sizde nasıl var acaba. zanqety dedi: Herhalde yaşı yetiyor mu anlamında dedi ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaşı küçük olduğundan doğru yazamamış.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.215 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:49 #4 Efe684 dedi: Şu an arkadaşlarıma sordum onlarda da yokmuş hocam. Sizde nasıl var acaba. Eki Görüntüle 2612227 Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ki ben operadan giriyorum belki ondan olabilir. Hatta Profilimde Orbs Çırak rozeti falanda var.
Efe684 dedi: Şu an arkadaşlarıma sordum onlarda da yokmuş hocam. Sizde nasıl var acaba. Eki Görüntüle 2612227 Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ki ben operadan giriyorum belki ondan olabilir. Hatta Profilimde Orbs Çırak rozeti falanda var.