R Rasenboa Hectopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2020 #1 Discord böyle kalıyor bağlanmıyor. Origin 14; -1 hatası veriyor kurulum bile yapamıyorum. Uplaye de giriş yapamıyorum ayrıca Steam mağaza şöyle. Her site Steam'de üstteki gibi kırmızı renkte. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2020
Discord böyle kalıyor bağlanmıyor. Origin 14; -1 hatası veriyor kurulum bile yapamıyorum. Uplaye de giriş yapamıyorum ayrıca Steam mağaza şöyle. Her site Steam'de üstteki gibi kırmızı renkte.
H Hudelfa55 Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 225 Çözümler 1 2 Şubat 2020 #2 Kanka 1- Pc aç kapa yap 2-Modemi resetle Artı 0 Eksi
KS KS R Rasenboa Hectopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2020 #3 Hudelfa55 dedi: Kanka 1- Pc aç kapa yap 2-Modemi resetle Genişletmek için tıkla... hiç biri işe yaramadı ama aynı sorunu yaşayan olursa diye çözüm buldum bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hudelfa55 dedi: Kanka 1- Pc aç kapa yap 2-Modemi resetle Genişletmek için tıkla... hiç biri işe yaramadı ama aynı sorunu yaşayan olursa diye çözüm buldum bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et