PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 13 Aralık 2021 #1 Discord sunucusu açtık. Fakat nasıl kayıt sistemi yaparım bilmiyorum. MC-at gibi botlar vardı, Premium olmuş sanırım. Kayıt olmadan diğer odaları görememesini istiyorum. Ücretsiz kayıt botu var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021
Discord sunucusu açtık. Fakat nasıl kayıt sistemi yaparım bilmiyorum. MC-at gibi botlar vardı, Premium olmuş sanırım. Kayıt olmadan diğer odaları görememesini istiyorum. Ücretsiz kayıt botu var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 13 Aralık 2021 #2 ErensiBOT - Discord Bot Sunucunun daha güvenli, eğlenceli ve düzenli olması için tam aradığın bot! Güvenlik, emoji rol, eğlence, moderasyon ve daha fazlası! eren.si
ErensiBOT - Discord Bot Sunucunun daha güvenli, eğlenceli ve düzenli olması için tam aradığın bot! Güvenlik, emoji rol, eğlence, moderasyon ve daha fazlası! eren.si
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 13 Aralık 2021 #3 DeadRaid434 dedi: ErensiBOT - Discord Bot Sunucunun daha güvenli, eğlenceli ve düzenli olması için tam aradığın bot! Güvenlik, emoji rol, eğlence, moderasyon ve daha fazlası! eren.si Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam bir rehber veya kısa özet geçer misin?
DeadRaid434 dedi: ErensiBOT - Discord Bot Sunucunun daha güvenli, eğlenceli ve düzenli olması için tam aradığın bot! Güvenlik, emoji rol, eğlence, moderasyon ve daha fazlası! eren.si Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam bir rehber veya kısa özet geçer misin?
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 13 Aralık 2021 #4 PhoenixTech dedi: Nasıl yapacağım hocam bir rehber veya kısa özet geçer misin? Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz sunucunuzda ayarlayayım, tabi rıza ederseniz.
PhoenixTech dedi: Nasıl yapacağım hocam bir rehber veya kısa özet geçer misin? Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz sunucunuzda ayarlayayım, tabi rıza ederseniz.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 13 Aralık 2021 #5 DeadRaid434 dedi: Hocam isterseniz sunucunuzda ayarlayayım, tabi rıza ederseniz. Genişletmek için tıkla... Tabi hocam ϞYufusss#2508 ekleyin beni teşekkür ederim.
DeadRaid434 dedi: Hocam isterseniz sunucunuzda ayarlayayım, tabi rıza ederseniz. Genişletmek için tıkla... Tabi hocam ϞYufusss#2508 ekleyin beni teşekkür ederim.
M MeRaKlIyIm Femtopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #6 Lutfen DeadRaid434 dedi: Hocam isterseniz sunucunuzda ayarlayayım, tabi rıza ederseniz. Genişletmek için tıkla... Benim serverde ayarlayabilirmisiniz
Lutfen DeadRaid434 dedi: Hocam isterseniz sunucunuzda ayarlayayım, tabi rıza ederseniz. Genişletmek için tıkla... Benim serverde ayarlayabilirmisiniz