Trefes Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Dcsv. Me botunda günlük oy sistemi var her gün otomatik oy versin istiyorum. Bunu nasıl yaparım ya da bulurum?
Dcsv. Me botunda günlük oy sistemi var her gün otomatik oy versin istiyorum. Bunu nasıl yaparım ya da bulurum?
Latidorseus Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Yer Manchester 15 Kasım 2024 #2 Trefes dedi: Dcsv. Me botunda günlük oy sistemi var her gün otomatik oy versin istiyorum. Bunu nasıl yaparım ya da bulurum? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Discord.js ile kendi botunuzu kodlayarak yapabilirsiniz. index.js kodunu buradan alabilirsiniz Untitled (icxsqq62) - PasteCode.io
Trefes dedi: Dcsv. Me botunda günlük oy sistemi var her gün otomatik oy versin istiyorum. Bunu nasıl yaparım ya da bulurum? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Discord.js ile kendi botunuzu kodlayarak yapabilirsiniz. index.js kodunu buradan alabilirsiniz Untitled (icxsqq62) - PasteCode.io
Trefes Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Latidorseus dedi: Merhaba, Discord.js ile kendi botunuzu kodlayarak yapabilirsiniz. index.js kodunu buradan alabilirsiniz Untitled (icxsqq62) - PasteCode.io Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam eyvallah.
Latidorseus dedi: Merhaba, Discord.js ile kendi botunuzu kodlayarak yapabilirsiniz. index.js kodunu buradan alabilirsiniz Untitled (icxsqq62) - PasteCode.io Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam eyvallah.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Trefes dedi: Teşekkür ederim hocam eyvallah. Genişletmek için tıkla... O bot sadece sana günlük hatırlatma mesajı atıyor yalnız. İstediğin buysa telefonuna alarm kurabilirsin.
Trefes dedi: Teşekkür ederim hocam eyvallah. Genişletmek için tıkla... O bot sadece sana günlük hatırlatma mesajı atıyor yalnız. İstediğin buysa telefonuna alarm kurabilirsin.