D Doğu Şimşek Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar merhaba Discord sunucundaki insaların emojilere basarak istedikleri rolleri almasını istiyorum, bunu hangi botla sağlayabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Arkadaşlar merhaba Discord sunucundaki insaların emojilere basarak istedikleri rolleri almasını istiyorum, bunu hangi botla sağlayabilirim? Teşekkürler.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #2 MEE6 ile oluyordu diye hatırlıyorum.
Plazyas Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Mee6 ile yapılabilir.Düzeltiyorum premium gerekli değilmiş.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Şubat 2021 #4 Doğu Şimşek dedi: Arkadaşlar merhaba Discord sunucundaki insaların emojilere basarak istedikleri rolleri almasını istiyorum, bunu hangi botla sağlayabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Zira bot var onu kullanabilirsin bedava bir şekilde.
Doğu Şimşek dedi: Arkadaşlar merhaba Discord sunucundaki insaların emojilere basarak istedikleri rolleri almasını istiyorum, bunu hangi botla sağlayabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Zira bot var onu kullanabilirsin bedava bir şekilde.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #5 Bu linkteki bot ile yapabilirsin, ben daha önce kullanmıştım. Add Reaction Roles Discord Bot | The #1 Discord Bot List React to a message to get a role! Add as many reaction roles as you want to your message! top.gg
Bu linkteki bot ile yapabilirsin, ben daha önce kullanmıştım. Add Reaction Roles Discord Bot | The #1 Discord Bot List React to a message to get a role! Add as many reaction roles as you want to your message! top.gg
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Şubat 2021 #6 hypxness dedi: Bu linkteki bot ile yapabilirsin, ben daha önce kullanmıştım. Add Reaction Roles Discord Bot | The #1 Discord Bot List React to a message to get a role! Add as many reaction roles as you want to your message! top.gg Genişletmek için tıkla... Zira bot kullanması her zaman için iyi olur yapması hem çok kolay hem de offline olmuyor.
hypxness dedi: Bu linkteki bot ile yapabilirsin, ben daha önce kullanmıştım. Add Reaction Roles Discord Bot | The #1 Discord Bot List React to a message to get a role! Add as many reaction roles as you want to your message! top.gg Genişletmek için tıkla... Zira bot kullanması her zaman için iyi olur yapması hem çok kolay hem de offline olmuyor.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #7 403329 dedi: Zira bot kullanması her zaman için iyi olur yapması hem çok kolay hem de offline olmuyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir, bu botu o kadar çok deneyimleme fırsatım olmadı. Offline kalabilir.
403329 dedi: Zira bot kullanması her zaman için iyi olur yapması hem çok kolay hem de offline olmuyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir, bu botu o kadar çok deneyimleme fırsatım olmadı. Offline kalabilir.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Şubat 2021 #8 hypxness dedi: Olabilir, bu botu o kadar çok deneyimleme fırsatım olmadı. Offline kalabilir. Genişletmek için tıkla... Eskiden sürekli offline kalıyordu hocam 4 aydır kullanıyorum hiç kalmadı. Bug gibi bir durum söz konusu değil.
hypxness dedi: Olabilir, bu botu o kadar çok deneyimleme fırsatım olmadı. Offline kalabilir. Genişletmek için tıkla... Eskiden sürekli offline kalıyordu hocam 4 aydır kullanıyorum hiç kalmadı. Bug gibi bir durum söz konusu değil.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #9 403329 dedi: Eskiden sürekli offline kalıyordu hocam 4 aydır kullanıyorum hiç kalmadı. Bug gibi bir durum söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz botu kullanması daha sağlıklı olur o zaman arkadaş için.
403329 dedi: Eskiden sürekli offline kalıyordu hocam 4 aydır kullanıyorum hiç kalmadı. Bug gibi bir durum söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz botu kullanması daha sağlıklı olur o zaman arkadaş için.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Şubat 2021 #10 hypxness dedi: Dediğiniz botu kullanması daha sağlıklı olur o zaman arkadaş için. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben kullanıyorum çok da kaliteli.
hypxness dedi: Dediğiniz botu kullanması daha sağlıklı olur o zaman arkadaş için. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben kullanıyorum çok da kaliteli.