b7gra Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Discord'umda gün içinde bazen son birkaç gündür yaşadığım bir sorun. Uygulama kendisini kapatıyor daha sonra oturum açmamı istiyor.
Discord'umda gün içinde bazen son birkaç gündür yaşadığım bir sorun. Uygulama kendisini kapatıyor daha sonra oturum açmamı istiyor.
Çözüm quarest 24 Eylül 2022 b7gra dedi: Discord'umda gün içinde bazen son birkaç gündür yaşadığım bir sorun. Uygulama kendisini kapatıyor daha sonra oturum açmamı istiyor. Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirin, 2ad yok ise koyun. Büyük ihtimalle biri hesabınıza giriyor.
b7gra dedi: Discord'umda gün içinde bazen son birkaç gündür yaşadığım bir sorun. Uygulama kendisini kapatıyor daha sonra oturum açmamı istiyor. Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirin, 2ad yok ise koyun. Büyük ihtimalle biri hesabınıza giriyor.
stud0001 Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 141 Yer İzmir, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #2 Screenshoot atarmısın detaylı olarak incelemek istiyorum. Artı 0 Eksi
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.107 Çözümler 62 24 Eylül 2022 #3 b7gra dedi: Discord'umda gün içinde bazen son birkaç gündür yaşadığım bir sorun. Uygulama kendisini kapatıyor daha sonra oturum açmamı istiyor. Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirin, 2ad yok ise koyun. Büyük ihtimalle biri hesabınıza giriyor. Artı 0 Eksi Çözüm
b7gra dedi: Discord'umda gün içinde bazen son birkaç gündür yaşadığım bir sorun. Uygulama kendisini kapatıyor daha sonra oturum açmamı istiyor. Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirin, 2ad yok ise koyun. Büyük ihtimalle biri hesabınıza giriyor.
KS KS b7gra Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #4 stud0001 dedi: Screenshoot atar mısın detaylı olarak incelemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz direk normal giriş yaptığımız yere atıyor. Screenshootluk bir durum yok. quarest dedi: Şifrenizi değiştirin, 2ad yok ise koyun. Büyük ihtimalle biri hesabınıza giriyor. Genişletmek için tıkla... Cihazlar kısmında bir şey göremedim fakat deneyeceğim. quarest dedi: Şifrenizi değiştirin, 2ad yok ise koyun. Büyük ihtimalle biri hesabınıza giriyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum Miami ve Florida'dan giren olmuş. Artı 0 Eksi
stud0001 dedi: Screenshoot atar mısın detaylı olarak incelemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz direk normal giriş yaptığımız yere atıyor. Screenshootluk bir durum yok. quarest dedi: Şifrenizi değiştirin, 2ad yok ise koyun. Büyük ihtimalle biri hesabınıza giriyor. Genişletmek için tıkla... Cihazlar kısmında bir şey göremedim fakat deneyeceğim. quarest dedi: Şifrenizi değiştirin, 2ad yok ise koyun. Büyük ihtimalle biri hesabınıza giriyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum Miami ve Florida'dan giren olmuş.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.107 Çözümler 62 24 Eylül 2022 #5 b7gra dedi: Bildiğimiz direk normal giriş yaptığımız yere atıyor. Screenshootluk bir durum yok. Cihazlar kısmında bir şey göremedim fakat deneyeceğim. Düzeltiyorum Miami ve Florida'dan giren olmuş. Genişletmek için tıkla... DMlere, bulunduğunuz sunuculara bakabilir misiniz reklam veya link atmışlar mı, büyük ihtimalle phisping linkine tıklamışsınız. Artı 0 Eksi
b7gra dedi: Bildiğimiz direk normal giriş yaptığımız yere atıyor. Screenshootluk bir durum yok. Cihazlar kısmında bir şey göremedim fakat deneyeceğim. Düzeltiyorum Miami ve Florida'dan giren olmuş. Genişletmek için tıkla... DMlere, bulunduğunuz sunuculara bakabilir misiniz reklam veya link atmışlar mı, büyük ihtimalle phisping linkine tıklamışsınız.
KS KS b7gra Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #6 quarest dedi: Dmlere, bulunduğunuz sunuculara bakabilir misiniz reklam veya link atmışlar mı, büyük ihtimalle phisping linkine tıklamışsınız. Genişletmek için tıkla... Bu tarz linkler atanlar olmuştu ama hiçbirine tıklamamıştım. Artı 0 Eksi
quarest dedi: Dmlere, bulunduğunuz sunuculara bakabilir misiniz reklam veya link atmışlar mı, büyük ihtimalle phisping linkine tıklamışsınız. Genişletmek için tıkla... Bu tarz linkler atanlar olmuştu ama hiçbirine tıklamamıştım.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.107 Çözümler 62 24 Eylül 2022 #7 b7gra dedi: Bu tarz linkler atanlar olmuştu ama hiçbirine tıklamamıştım. Genişletmek için tıkla... Kardeşiniz falan varsa o tıklamış olabilir mi? Artı 0 Eksi
b7gra dedi: Bu tarz linkler atanlar olmuştu ama hiçbirine tıklamamıştım. Genişletmek için tıkla... Kardeşiniz falan varsa o tıklamış olabilir mi?
ibrahim gecn Centipat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #8 b7gra dedi: Bildiğimiz direk normal giriş yaptığımız yere atıyor. Screenshootluk bir durum yok. Cihazlar kısmında bir şey göremedim fakat deneyeceğim. Düzeltiyorum Miami ve Florida'dan giren olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Discord'a ve gmailinize 2FA koyun çünkü discordunuza girebilmesi için mailinize de girmesi gerekir. Artı 0 Eksi
b7gra dedi: Bildiğimiz direk normal giriş yaptığımız yere atıyor. Screenshootluk bir durum yok. Cihazlar kısmında bir şey göremedim fakat deneyeceğim. Düzeltiyorum Miami ve Florida'dan giren olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Discord'a ve gmailinize 2FA koyun çünkü discordunuza girebilmesi için mailinize de girmesi gerekir.
KS KS b7gra Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #9 ibrahim gecn dedi: Hocam o zaman Discord'a ve gmailinize 2FA koyun çünkü discordunuza girebilmesi için mailinize de girmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi
ibrahim gecn dedi: Hocam o zaman Discord'a ve gmailinize 2FA koyun çünkü discordunuza girebilmesi için mailinize de girmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi teşekkürler.