Discord owo botu nedir?

464815

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba. Birisi DM'den 2 milyon owo cash var mı yazmış. Anlamadım ama bot olduğunu biliyorum. Ne işe yarar?

Kumar botu. 2 milyon cash varsa sende verme ona. Kendin harca. OwO bulunan sunucuda "owos X" owo c X" gibi komutlar kullanabilirsin.

X: sayı

Merhaba. Birisi DM'den 2 milyon owo cash var mı yazmış. Anlamadım ama bot olduğunu biliyorum. Ne işe yarar?

Owo kumara benzeyen bir oyun. Elinde olan owo cashin belirli bir kısmını (sınır 150.000) kullanarak parayı ya katlarsın ya da kaybedersin. Slot, yazı tura, blackjack tarzı oyunlarla owo cashini katlarsın ve biriktirisin. Owo cash ile bazı Discord sunucularında alım satım yapabilirsin ama illegalmi legal mi bilmiyorum.
Edit: Eğer owo cashin varsa owoh ya da owo hunt (owo hunt sanırım hatırlamıyorum owo hunt değilse özür dilerim) yazarak hayvanlar elde edebilirsin. Bu hayvanlardan değerli bir hayvan çıkartırsan bir şeyler yapabiliyordun ama unuttum bilen arkadaş varsa anlatır sana.

Kumar botu. 2 milyon cash varsa sende verme ona. Kendin harca. Owo bulunan sunucuda "owos X" owo C X" gibi komutlar kullanabilirsin.

X: Sayı.

Hiç owo yok nasıl kazanabilirim?
Owo kullanarak ne alabilirim?

Mesaj yaza yaza OwO levelin artar. Level artınca da cash gelir. OwO paranı çok biriktirirsen sitelerde satabilirsin. Ya da OwO'nun kumar sisteminde kullanabilirsin.

Mesaj yaza yaza owo levelin artar. Level artınca da cash gelir. Owo paranı çok biriktirirsen sitelerde satabilirsin. Ya da Owo'nun kumar sisteminde kullanabilirsin.

Yani sunucuda sohbet ede ede artıyor doğru anladım değil mi?
Bir sorum daha var. Owo'yu nasıl satacağız.

Owo bir ekonomi botudur ama asıl temeli kumar ve eğlence amaçlıdır. hiç owon yoksa günlük görevler yaparak ve kazandığın görevlerden gelen eşyaları kullanarak para kasabilirsin mesela bir kutu açtın 3 adet farklı maden geldi bunları kullanıp para kazanabilirsin onun haricinde günlük ödül alabilirsin ve şansın iyi ise kumar oynayarak kazanırsın

Ne alabilirim dersen Discord üzerinde owo karşılığı ticaret yapan sunucular var ama dikkatli ol çok fazla dolandırıcı var.

Sunucuda bot komut kanalı veya owo kanalı varsa oraya girip "owo daily" yaz sana belirli bir miktarda para verir. (1k owo cash falan veriyordu sanırım) Ardından "owos (miktar) ya da owo cf (miktar) veya owobj (miktar) yazarak paranı katlayabilirsin.

Yani sunucuda sohbet ede ede artıyor doğru anladım değil mi?
Bir sorum daha var. Owo'yu nasıl satacağız.
Hocam bazı siteler var ama güvenli mi bilmiyorum. OwO cash satın al yaz çıkar. Eğer sunucunda OwO varsa level atlarsın mesajlaşa mesajlaşa. Oradan da zamanla artan OwO cash veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…