Discord OwO botundan gelen mesaj nedir?

535780

Hectopat
Arkadaşlar, arkadaşıma owodan böyle bir mesaj gelmiş. Sebebi ne olabilir? Arkadaşım az owo oynuyor zaten, anlamadım neden gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Owo botundan 9999999 saat banlandığınızı gösteriyor. Yani owo botunu banınız açılana kadar kullanamazsınız. Birisi size para gönderirse başkasına atamazsınız.

Dayı "you have banned 9999999 hours" diyor çeviriye yazsan söyler de neyse işte ban yemişsin hayırlı olsun güle güle kullan.(arkadaşına*)

Son düzenleme:

Banlanma sebebiniz aşağıdaki gibidir.

Yasa dışı bir owo mağazası sunucusunda bildirimde bulunmadan içinde olmak veya personel olmak, kuralların çiğnenmesine yardımcı olmakla aynı şeydir, bot içindeki öğeler satılamaz veya bot dışındaki öğeler için takas edilemez. Bu yasak kalıcıdır, yani kaldırılamaz ve itiraz girişimleri reddedilecektir.

Dayı "you have banned 9999999 hours" diyor çeviriye yazsan söyler de neyse işte ban yemişsin hayırlı olsun güle güle kullan.

Hocam konuyu okumadığınız belli. Ben değil arkadaşım ban yedi.

Teşekkür ederim. Kendim çeviriye yazmaya üşenmiştim.

Hocam konuyu okumadığınız belli. Ben değil arkadaşım ban yedi.

2 kere arkadaş kelimesi kullandın o yüzden gözüme takılmadı ama takıla takıla buna takıldın? 2 kere sen kelimesi kullanmışım gitmişsin ona takılmışsın.
Bilmesen bile onu arkadaşına hitaben demişte olabilirdim hemen atlamayın okumadın diye. Okumasam o kadar boş mu yazardım.

Düzelttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…