Ufuq Arda Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 105 Yer Granada Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Merhaba Discord'da Epic Games'ten aldığım oyunlar sol altta düzgün gözükse de profile tıklayınca soru işareti olarak gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba Discord'da Epic Games'ten aldığım oyunlar sol altta düzgün gözükse de profile tıklayınca soru işareti olarak gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.826 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 Hesabınızı bağlayın. Bu sefer tam olarak görünür. Artı 1 Eksi
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.221 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 Discord veritabanına oyunun görseli kayıtlı olmadığından. Her oyunda olmayabiliyor. Genel bir sorun da olabilir, şimdi kontrol ettim. Bende de çoğu oyunun simgesi görünmüyor. Artı 0 Eksi
Discord veritabanına oyunun görseli kayıtlı olmadığından. Her oyunda olmayabiliyor. Genel bir sorun da olabilir, şimdi kontrol ettim. Bende de çoğu oyunun simgesi görünmüyor.
KS KS Ufuq Arda Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 105 Yer Granada Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #4 Adrastos dedi: Discord veritabanına oyunun görseli kayıtlı olmadığından. Her oyunda olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam RDR 2'de de denedim onda da aynı sorun var fakat Steam versiyonunda normal gözüküyor. tereyagburak dedi: Hesabınızı bağlayın. Bu sefer tam olarak görünür. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Discord veritabanına oyunun görseli kayıtlı olmadığından. Her oyunda olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam RDR 2'de de denedim onda da aynı sorun var fakat Steam versiyonunda normal gözüküyor. tereyagburak dedi: Hesabınızı bağlayın. Bu sefer tam olarak görünür. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam.