Discord oynatıcılarından virüs bulaşabilir mi?

Bir ara başıma geldi tokeni mi falan aldılar görsel attılar tıkladım Discord falan çöktü. Size önerim her gönderilen şeye tıklamayın.

O dediğiniz için token çalan trojan gerekli webhook ile Discord kanalına bağlanıyor uygulamayı açanın tokenleri düşüyor kanala.

Son editlenme tarihi 24 nisan olarak gözüküyor.

This article was created on 11/23/17
This article was last edited on 4/24/2021
O sitede Google Chrome tehlikeli yazmışlar Bu site topladığı bilgilere göre risk puanı veriyor.

Orada yazan her programa riskli dediği için ona demesi normal ayrıca 2017'de yazılmış bir makale.
kaideler istisnayı bozmaz ayrıca geçen sene yeni bit hat almıştım ve sadece discord üzerinde 2ad ekledim ekledikten 1-2 saat sonra Imeim çalındı ve discorda geri bildirim yolladıktan 2 gün sonra ımeim geri geldi o günden sonrada discordu sildim

Orada yazan bütün programlara yüksek risk demiş. Buna inanan ne bileyim.

Bunda anormal birşey yok bilgilerimiz nerdeyse tüm uygulamaların elinde buna şaşırıyor musun cidden.
Neden sasiriyim? Can deger ne izliyip bu linkleri atıyorsunuz sonra "Ben çok bilgiliyim haha" yapıyorsunuz. Yapmayın lütfen. Ayrıca verilerimiz toplanmaz ise uygulamalar düzgün çalışmaz

İfadeler: l1l
Bunda anormal bir şey yok. Bilgilerimiz neredeyse tüm uygulamaların elinde. Buna şaşırıyor musun cidden?
Türkçeyi katletmişsiniz hocam. Sorumuzun cevabına gelirsek. Eğer atılan gif,video veya fotoğrafın "gerçeğini aç"a basarsanız hacklenme ihtimaliniz var.Denemek için yapmışlığım var kendime.

Türkçeyi katletmişsiniz hocam. Sorumuzun cevabına gelirsek. Eğer atılan GIF, video veya fotoğrafın "gerçeğini aç"a basarsanız hacklenme ihtimaliniz var. Denemek için yapmışlığım var kendime.

Peki basmazsak hacklenme ihtimalimiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…