W WizarDd Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #1 Oyun içinde Discord oyun arayüzünü açtığımda (Shift+") herhangi bir şey yazamıyor ya da hareket ettiremiyorum. Sanki o ekran hiç açılmamış gibi tıkladığımda oyunda sağa sola gidiyorum. Adeta bir fotoğraf gibi duruyor bunu bir çözümü var mıdır?
Oyun içinde Discord oyun arayüzünü açtığımda (Shift+") herhangi bir şey yazamıyor ya da hareket ettiremiyorum. Sanki o ekran hiç açılmamış gibi tıkladığımda oyunda sağa sola gidiyorum. Adeta bir fotoğraf gibi duruyor bunu bir çözümü var mıdır?
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.832 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #2 Donanımınız yeterli olmayabilir. Artı 0 Eksi
KS KS W WizarDd Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #3 d1xl1te dedi: Donanımınız yeterli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Normalde kullandığım sistem, bugün format attım sadece herhangi eksik bir driver yok nedeni ne olabilir? + + + Son düzenleme: 18 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
d1xl1te dedi: Donanımınız yeterli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Normalde kullandığım sistem, bugün format attım sadece herhangi eksik bir driver yok nedeni ne olabilir? + + +