Ramiz çakır Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Discord oyun arayüzü gözükmüyor açık olmasına rağmen ETS 2 oynuyorum 2 gundur gözukmuyor. Çıldıracağım. Sildim yeniden yükledim yıne aynı.
Discord oyun arayüzü gözükmüyor açık olmasına rağmen ETS 2 oynuyorum 2 gundur gözukmuyor. Çıldıracağım. Sildim yeniden yükledim yıne aynı.
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #2 Steam bağlantısını koparıp yine bağlamayı denedin mi?
Ramiz çakır Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 tahsns dedi: Steam bağlantısını koparıp yine bağlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam baglamadım DC'ye.
tahsns dedi: Steam bağlantısını koparıp yine bağlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam baglamadım DC'ye.
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #4 Bağlı değilken gözüküyor muydu? Gözükmüyorsa bir bağlayıp dene istersen.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.961 Çözümler 45 26 Ekim 2023 #5 Kullanıcı ayarları > Kayıtlı oyunlar. Buradan bakın yoksa ekle tuşunu basın.
Ramiz çakır Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #6 tahsns dedi: Bağlı değilken gözüküyor muydu? Gözükmüyorsa bir bağlayıp dene istersen. Genişletmek için tıkla... Evet gözukuyordu yıllardır fakat 2 gundur yok görmuo hatta başka bir oyun ya da Chrome da gezerken bıldırım bıle gelmıo artık delireceğim. ORGANIZE dedi: Kullanıcı ayarları > Kayıtlı oyunlar. Buradan bakın yoksa ekle tuşunu basın. Genişletmek için tıkla... ekli hocam
tahsns dedi: Bağlı değilken gözüküyor muydu? Gözükmüyorsa bir bağlayıp dene istersen. Genişletmek için tıkla... Evet gözukuyordu yıllardır fakat 2 gundur yok görmuo hatta başka bir oyun ya da Chrome da gezerken bıldırım bıle gelmıo artık delireceğim. ORGANIZE dedi: Kullanıcı ayarları > Kayıtlı oyunlar. Buradan bakın yoksa ekle tuşunu basın. Genişletmek için tıkla... ekli hocam