Hayır hocam. Yeni gelen özellikle birlikte etkinlik odası açabiliyorsunuz. Bu etkinlik odasında discordun yaptığı oyunları oynayabiliyorsunuz.
Etkinlik diyince herkes yanlış anlamış. Hocam oyun odası açınca discordun oyunlarını oynayabiliyorsunuz.Ayarlara gidin, etkinlik ayarlarından "etkinlik durumuna" girin. Oradan şu ayarı açın. Eki Görüntüle 1355683
Sizde mi oraya oyun yapmak istiyorsunuz yoksa bir sunucuda etkinlik nasıl kullanılır diye mi merak ediyorsunuz?Hayır hocam. Yeni gelen özellikle birlikte etkinlik odası açabiliyorsunuz. Bu etkinlik odasında discordun yaptığı oyunları oynayabiliyorsunuz.
Ve hocam bahsettiğiniz şey nasıl yapılıyor.
Sizde mi oraya oyun yapmak istiyorsunuz yoksa bir sunucuda etkinlik nasıl kullanılır diye mi merak ediyorsunuz?
Açık konuşmak o kadar zor değil. Anladım neyden bahsettiğinizi, siz ne istiyorsunuz onu soruyorum.
O oyun etkinliğini nasıl başlatabilirim?Açık konuşmak o kadar zor değil. Anladım neyden bahsettiğinizi, siz ne istiyorsunuz onu soruyorum.
Daha özellik bütün sunucularda yok. Bir ses kanalına girdiğinde böyle bir tuş varsa ona basıp başlatabilirsin.O oyun etkinliğini nasıl başlatabilirim?
Onu soruyorum.
Hocam better discord ile yapabılabiliyor diye biliyorum. Sıkıntı olur mu?Daha özellik bütün sunucularda yok. Bir ses kanalına girdiğinde böyle bir tuş varsa ona basıp başlatabilirsin.
Eki Görüntüle 1355700
Eğer tuş yoksa ya bekleyeceksin ya da bot ile idare edeceksin.
![]()
Activities
Use Watch Together and play Sketch Heads, Poker Night, Putt Party, and more games in voice channels!discord.bots.gg
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.