Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Şubat 2022 #1 Oynadığım oyunlar nedense soru işareti olarak gözüküyor. Normalde çok takmam ama kafama takıldı gitti Neden böyle gözüküyor? Nasıl çözerim bu sorunu? Sol altta düzgün gözüküyor ama profile tıklayınca bu şekilde: Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2022
Oynadığım oyunlar nedense soru işareti olarak gözüküyor. Normalde çok takmam ama kafama takıldı gitti Neden böyle gözüküyor? Nasıl çözerim bu sorunu? Sol altta düzgün gözüküyor ama profile tıklayınca bu şekilde:
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 49 8 Şubat 2022 #2 Oyun yeni çıktığı için daha DC için ayarlanmamış olabilir. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Şubat 2022 #3 Shinsai dedi: Oyun yeni çıktığı için daha DC için ayarlanmamış olabilir. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Residen Evil Village da da aynı şekilde bir sorun var hocam.
Shinsai dedi: Oyun yeni çıktığı için daha DC için ayarlanmamış olabilir. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Residen Evil Village da da aynı şekilde bir sorun var hocam.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 49 8 Şubat 2022 #4 Mamaqiyus dedi: Residen Evil Village da da aynı şekilde bir sorun var hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey diyemeyeceğim hocam. DL2 yeni çıktığı için olabilir dedim ama, başka oyun türlerinde de yaşıyormuşsunuz sorunu...
Mamaqiyus dedi: Residen Evil Village da da aynı şekilde bir sorun var hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey diyemeyeceğim hocam. DL2 yeni çıktığı için olabilir dedim ama, başka oyun türlerinde de yaşıyormuşsunuz sorunu...
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Şubat 2022 #5 Shinsai dedi: O zaman bir şey diyemeyeceğim hocam. DL2 yeni çıktığı için olabilir dedim ama, başka oyun türlerinde de yaşıyormuşsunuz sorunu... Genişletmek için tıkla... Discord da bir ilgisizlik mi var artık bilmiyorum hocam. LoL de de aynı şekilde. 2020 den sonra çıkan şampyionların oyun etkinliğinde boş gözüküyor.
Shinsai dedi: O zaman bir şey diyemeyeceğim hocam. DL2 yeni çıktığı için olabilir dedim ama, başka oyun türlerinde de yaşıyormuşsunuz sorunu... Genişletmek için tıkla... Discord da bir ilgisizlik mi var artık bilmiyorum hocam. LoL de de aynı şekilde. 2020 den sonra çıkan şampyionların oyun etkinliğinde boş gözüküyor.