Z zXeagly Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 12 29 Temmuz 2020 #1 Ben Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Oyun oynarken benim oyunumun sesi arkadaşlarıma Discord'dan gidiyor. Acaba bunu nasıl çözerim? Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
Ben Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Oyun oynarken benim oyunumun sesi arkadaşlarıma Discord'dan gidiyor. Acaba bunu nasıl çözerim? Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Lochart 29 Temmuz 2020 Kulaklığı farklı bir girişe takmayı deneyin. Sesi biraz kısmayı deneyin. Duyarlılık ayarlarını kısın. Çözemezseniz bas konuşa alın.
Kulaklığı farklı bir girişe takmayı deneyin. Sesi biraz kısmayı deneyin. Duyarlılık ayarlarını kısın. Çözemezseniz bas konuşa alın.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 29 Temmuz 2020 #2 Duyarlılığı kısın. Artı 0 Eksi
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 29 Temmuz 2020 #3 Kulaklığı farklı bir girişe takmayı deneyin. Sesi biraz kısmayı deneyin. Duyarlılık ayarlarını kısın. Çözemezseniz bas konuşa alın. Artı 0 Eksi Çözüm
Kulaklığı farklı bir girişe takmayı deneyin. Sesi biraz kısmayı deneyin. Duyarlılık ayarlarını kısın. Çözemezseniz bas konuşa alın.
KS KS Z zXeagly Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 12 29 Temmuz 2020 #4 Lochart dedi: Kulaklığı farklı bir girişe takmayı deneyin. Sesi biraz kısmayı deneyin. Duyarlılık ayarlarını kısın. Çözemezseniz bas konuşa alın. Genişletmek için tıkla... Abi çok teşekkür ederim. Kulaklığımı başka bir jak girişine taktık. Ve işe yaradı. Yardımında ötürü sana teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Lochart dedi: Kulaklığı farklı bir girişe takmayı deneyin. Sesi biraz kısmayı deneyin. Duyarlılık ayarlarını kısın. Çözemezseniz bas konuşa alın. Genişletmek için tıkla... Abi çok teşekkür ederim. Kulaklığımı başka bir jak girişine taktık. Ve işe yaradı. Yardımında ötürü sana teşekkür ederim.