Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 26 Mayıs 2020 #11 Eğer Valorant oynarken durumunuzda Valorant oynuyor yazıyorsa o kısım resimdeki gibi görünür. Buraya tıklamayı denediniz mi? Bu arada panel derken başka bir şeyden bahsediyor olabilir. Çünkü bende oyun açıkkende çalışıyordu tuş atamaları.
Eğer Valorant oynarken durumunuzda Valorant oynuyor yazıyorsa o kısım resimdeki gibi görünür. Buraya tıklamayı denediniz mi? Bu arada panel derken başka bir şeyden bahsediyor olabilir. Çünkü bende oyun açıkkende çalışıyordu tuş atamaları.
D DracuLa27 Femtopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #12 Bende oyun etkinliği ve tuş atamaları bölümü yok.
emirhanguven Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #13 Hacam dc de iken oyunda sesi kapatamadım atamalarda sonra baktım ki panel görünür iken tuş atamaları devre dışıdır diyor nasıl yapabilirim
Hacam dc de iken oyunda sesi kapatamadım atamalarda sonra baktım ki panel görünür iken tuş atamaları devre dışıdır diyor nasıl yapabilirim