Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Bu sorun ilk defa başıma geldi. DiRT Rally 2.0 ve NFS Heat oyunlarını Steam üzerinden oynarken Discord'da soru işareti gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Dosya Ekleri Adsız.png 96,3 KB · Görüntüleme: 572 Adsız2.png 42,8 KB · Görüntüleme: 547
Merhabalar. Bu sorun ilk defa başıma geldi. DiRT Rally 2.0 ve NFS Heat oyunlarını Steam üzerinden oynarken Discord'da soru işareti gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Şubat 2021 #2 Sorun değil. Sadece Discord oyunlara simge ayarlamamış.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 1 Şubat 2021 #3 Oyunun Discord Game Activity desteği olmayabilir. WaiiXD dedi: Sorun değil. Sadece Discord oyunlara simge ayarlamamış. Genişletmek için tıkla... Evet benim söylediğim de aynı şey sadece farklı versiyonu, ayrıca bir anlık dalgınlıkla üzgün attım mouse yukarı gidince. Özür dilerim.
Oyunun Discord Game Activity desteği olmayabilir. WaiiXD dedi: Sorun değil. Sadece Discord oyunlara simge ayarlamamış. Genişletmek için tıkla... Evet benim söylediğim de aynı şey sadece farklı versiyonu, ayrıca bir anlık dalgınlıkla üzgün attım mouse yukarı gidince. Özür dilerim.
Hasann760 Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 16 Nisan 2021 #4 Oyunu pencereli yapıp paylaşın daha sonra oyuna tekrar girip tam ekran yapın düzeliyor yayın gitmiyor yani seste net oluyor
Oyunu pencereli yapıp paylaşın daha sonra oyuna tekrar girip tam ekran yapın düzeliyor yayın gitmiyor yani seste net oluyor