kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Discord benden izinsiz 26.99 TL para çekmiş ödeme yöntemini sildiğim halde. Papara müşteri hizmetlerini aradım karşı tarafla görüşün dediler. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
Arkadaşlar merhaba. Discord benden izinsiz 26.99 TL para çekmiş ödeme yöntemini sildiğim halde. Papara müşteri hizmetlerini aradım karşı tarafla görüşün dediler. Ne yapmalıyım?
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Ağustos 2022 #2 kevlar07 dedi: Arkadaşlar merhaba. Discord benden izinsiz 26.99 TL para çekmiş ödeme yöntemini sildiğim halde. Papara müşteri hizmetlerini aradım karşı tarafla görüşün dediler. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Abonelik olarak bırakmışsınız sanırım. Aldıktan sonra iptale bastınız mı?
kevlar07 dedi: Arkadaşlar merhaba. Discord benden izinsiz 26.99 TL para çekmiş ödeme yöntemini sildiğim halde. Papara müşteri hizmetlerini aradım karşı tarafla görüşün dediler. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Abonelik olarak bırakmışsınız sanırım. Aldıktan sonra iptale bastınız mı?
Cuci_1 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 Abonelikler sayfasından nitroyu iptal ettiniz mi?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.141 Makaleler 3 Çözümler 194 14 Ağustos 2022 #4 Aboneliğini iptal etmediysen çeker normal olarak. Discord'dan iade isteyin.
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Ağustos 2022 #5 ItsAllGoodman dedi: Aboneliğini iptal etmediysen çeker normal olarak. Discord'dan iade isteyin. Genişletmek için tıkla... İadeyi vereceğini sanmıyorum hocam. Bir daha para çekmemesini istiyorsanız buradan iptal edeceksiniz hocam.
ItsAllGoodman dedi: Aboneliğini iptal etmediysen çeker normal olarak. Discord'dan iade isteyin. Genişletmek için tıkla... İadeyi vereceğini sanmıyorum hocam. Bir daha para çekmemesini istiyorsanız buradan iptal edeceksiniz hocam.
Furkanrew Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 161 14 Ağustos 2022 #6 Knk boşver ya alamazsan da çok kasma 26 tl sonuçta.Dersini almış oldun,ileride bu konularda daha çok dikkat edersin ve büyük miktarda paranı kaybetmeni engellersin mesela.Şimdi sadece tamamen dc işini iptal et,ve nitronun keyfine bak
Knk boşver ya alamazsan da çok kasma 26 tl sonuçta.Dersini almış oldun,ileride bu konularda daha çok dikkat edersin ve büyük miktarda paranı kaybetmeni engellersin mesela.Şimdi sadece tamamen dc işini iptal et,ve nitronun keyfine bak
kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #7 408586 dedi: İadeyi vereceğini sanmıyorum hocam. Bir daha para çekmemesini istiyorsanız buradan iptal edeceksiniz hocam. Eki Görüntüle 1485018 Genişletmek için tıkla... Hocam ettim aldığım gün. ItsAllGoodman dedi: Aboneliğini iptal etmediysen çeker normal olarak. Discord'dan iade isteyin. Genişletmek için tıkla... Aldığım gün iptal ettim + kart bilgilerimide sildim. Arkadaşlar 5 tada 10 gün içinde iade sağlanacak mış. Son düzenleme: 15 Ağustos 2022
408586 dedi: İadeyi vereceğini sanmıyorum hocam. Bir daha para çekmemesini istiyorsanız buradan iptal edeceksiniz hocam. Eki Görüntüle 1485018 Genişletmek için tıkla... Hocam ettim aldığım gün. ItsAllGoodman dedi: Aboneliğini iptal etmediysen çeker normal olarak. Discord'dan iade isteyin. Genişletmek için tıkla... Aldığım gün iptal ettim + kart bilgilerimide sildim. Arkadaşlar 5 tada 10 gün içinde iade sağlanacak mış.