R rabelqwe Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 Discord promo code kullandım parayı çekip yatırdı ama hala abonelik gelmedi ve CoD çalışır durumda, sizce neden?
Discord promo code kullandım parayı çekip yatırdı ama hala abonelik gelmedi ve CoD çalışır durumda, sizce neden?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.073 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 Türkiye'de yasaklandığından dolayı olabilir.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.568 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #3 XPlasma dedi: Türkiye'de yasaklandığından dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır. Hala daha satın alım yapanlar bol.
XPlasma dedi: Türkiye'de yasaklandığından dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır. Hala daha satın alım yapanlar bol.
Strow Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 997 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mart 2025 #4 Bazı VPN'ler vs. Discord'un abonelik sayesinde kullanıma izin verdiği özelleştirmelerin görünmesini engelleyebiliyor. Discord'a Web üzerinden girebilir, VPN değiştirebilir veya sorununuzu Discord'un destek birimine iletebilirsiniz.
Bazı VPN'ler vs. Discord'un abonelik sayesinde kullanıma izin verdiği özelleştirmelerin görünmesini engelleyebiliyor. Discord'a Web üzerinden girebilir, VPN değiştirebilir veya sorununuzu Discord'un destek birimine iletebilirsiniz.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 25 12 Mart 2025 #5 rabelqwe dedi: Discord promo code kullandım parayı çekip yatırdı ama hala abonelik gelmedi ve CoD çalışır durumda, sizce neden? Genişletmek için tıkla... Diecord desteğe bildirin.
rabelqwe dedi: Discord promo code kullandım parayı çekip yatırdı ama hala abonelik gelmedi ve CoD çalışır durumda, sizce neden? Genişletmek için tıkla... Diecord desteğe bildirin.