T thewisshin Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Discord 2 haftalık deneme sürümü etkinleştirdim ancak karttan 18,36 TL para çekti ve iade etmedi iade etmesi gerekmiyor mu? Alalı 3 gün oldu.
Discord 2 haftalık deneme sürümü etkinleştirdim ancak karttan 18,36 TL para çekti ve iade etmedi iade etmesi gerekmiyor mu? Alalı 3 gün oldu.
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Mayıs 2023 #2 Anında iade etmesi gerekir normalde. Bankanızla konuşun, eğer bankaya para girişi olmadıysa Discord destek üzerinden ulaşın.
Anında iade etmesi gerekir normalde. Bankanızla konuşun, eğer bankaya para girişi olmadıysa Discord destek üzerinden ulaşın.
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 24 Mayıs 2023 #3 thewisshin dedi: Discord 2 haftalık deneme sürümü etkinleştirdim ancak karttan 18,36 TL para çekti ve iade etmedi iade etmesi gerekmiyor mu? Alalı 3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam karttan çekerçekmez iade yapıyor diye biliyorum bankayı arayıp sorabilirsiniz belki hemne çekip yatırdığı için gözükmüyordur.
thewisshin dedi: Discord 2 haftalık deneme sürümü etkinleştirdim ancak karttan 18,36 TL para çekti ve iade etmedi iade etmesi gerekmiyor mu? Alalı 3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam karttan çekerçekmez iade yapıyor diye biliyorum bankayı arayıp sorabilirsiniz belki hemne çekip yatırdığı için gözükmüyordur.
adamsallayanbatman Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 140 Çözümler 3 24 Mayıs 2023 #4 Hocam bende parayı çektikten sonra haberim olmadan geri gönderilmişti kısa sürede kartın işlem geçmişinde de gözükmüyordu ama sizin durumu bilmiyorum
Hocam bende parayı çektikten sonra haberim olmadan geri gönderilmişti kısa sürede kartın işlem geçmişinde de gözükmüyordu ama sizin durumu bilmiyorum
T thewisshin Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #5 adamsallayanbatman dedi: Hocam bende parayı çektikten sonra haberim olmadan geri gönderilmişti kısa sürede kartın işlem geçmişinde de gözükmüyordu ama sizin durumu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... iade edildiği gözükmüyormu yani
adamsallayanbatman dedi: Hocam bende parayı çektikten sonra haberim olmadan geri gönderilmişti kısa sürede kartın işlem geçmişinde de gözükmüyordu ama sizin durumu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... iade edildiği gözükmüyormu yani
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 24 Mayıs 2023 #6 thewisshin dedi: İade edildiği gözükmüyor mu yani. Genişletmek için tıkla... Evet bankanızı arayıp sorabilirsiniz.
thewisshin dedi: İade edildiği gözükmüyor mu yani. Genişletmek için tıkla... Evet bankanızı arayıp sorabilirsiniz.
T thewisshin Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #7 saudae dedi: Evet bankanızı arayıp sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben bi sorayım abimin kartından çekmişti çünkü aratır sorarım soruncada buraya cevap yazabilirim
saudae dedi: Evet bankanızı arayıp sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben bi sorayım abimin kartından çekmişti çünkü aratır sorarım soruncada buraya cevap yazabilirim
adamsallayanbatman Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 140 Çözümler 3 24 Mayıs 2023 #8 thewisshin dedi: iade edildiği gözükmüyormu yani Genişletmek için tıkla... Hesap bakiyesinden birşey çekilmemiş gibi görünüyor geçmişe yansımıyor
thewisshin dedi: iade edildiği gözükmüyormu yani Genişletmek için tıkla... Hesap bakiyesinden birşey çekilmemiş gibi görünüyor geçmişe yansımıyor