Discord para iadesi yapmıyor

northone

Femtopat
Daha fazla  
Discord'umda ücretsiz 1ay Nitro gözüküyordu kartımı girip aldım aynı zamanda arkadaşımda aldı ona 2 dakikada iade edildi fakat bana hala edilmedi (105TL) ve ona gelen mesajda discordtemporary yazarken bende nitromonthly yazıyor. Nasıl paramı geri alabilirim?

Discord'umda ücretsiz 1ay Nitro gözüküyordu kartımı girip aldım aynı zamanda arkadaşımda aldı ona 2 dakikada iade edildi fakat bana hala edilmedi (105TL) ve ona gelen mesajda discordtemporary yazarken bende nitromonthly yazıyor. Nasıl paramı geri alabilirim?

Sende ücretsiz Nitro var mıydı? Yani sol üstte yazıyor muydu? Eğer yazmıyorsa maalesef iade yapılmaz.

1721905818783.png

Eğer gelen mesaj bu tarz bir mesaj ise bu 2 al 1 öde kampanyası.

Yazıyordu zaten ona basıp aldım

Nitro'yu aldığınız gibi mi iade ettiniz yoksa 1 2 gün beklediniz mi?
Nitro ücretsiz ise karttan para çekmez. Kartta 105TL olması lazım. 105TL olunca ücretsiz alıyorsun ve sonra kartını Discord'dan iptal edip sürekli almamasını sağlıyorsun.

Nitro ücretsiz ise karttan para çekmez. Kartta 105TL olması lazım. 105TL olunca ücretsiz alıyorsun ve sonra kartını Discord'dan iptal edip sürekli almamasını sağlıyorsun.
Nitro ücretsiz ise karttan para çeker ama dakikasında kendisi iade yapar.

Nitro ücretsiz ise karttan para çeker ama dakikasında kendisi iade yapar.

Bana da gelmişti ücretsiz Nitro. Kartta Nitro'nun normal fiyatı kadar para olmalı. Eğer para olmazsa ücretsiz alamıyorsun. Ücretsiz Nitro'yu aldıktan sonra zaten paranı çekmiyor Discord'dan kartını iptal etmezsen her ay çeker.

kanka işte olay bi 40dk once gerçekleşti arkadaşa 2dkda yaptı ve dedi ki discordtemporary dekontta öyle yazıyor yani geçici fakat benimkinde nitromonthly yani aylık nitro yazıyor
Attığım fotoğraftaki gibi bir teklifi ücretsiz Nitro sandınız sanırım, o ücretsiz Nitro değil 2 al 1 öde Nitro.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı